Tuesday, March 1, 2011

storuNory : lagi-lagi dinner :p

semalam da upload gambar dinner..
tapi collage punye stail... kali ni bagi real punye..

p/s awal penulis : jika anda nak muntah tengok gambar2 ni, sila sediakan plastik menadah ye..

sikit intro, kolej aku (Burhanuddin Helmi,UKM) adalaH kolej terawal yang buat annual dinner berbanding dengan kolej2 kediaman yang lain.

So, semalam tarikh 28 feb 2011, berlakulah acara dinner yang dinanti oleh semua..( niat aku nak makan free jah..hee)..

Bertemakan Glitters and glamours.. so, inilah sedikit sebayak gambar2 sebagai tatapan untuk memuntah kalian2 pembaca..hee~

Suasana dalam dewan (DECTAR)


Hiasan yang bercirikan tema atau tidak?? hmmm~


Laluan red carpet


A few perfomance.. that was absulotely *** amazing!


~informal time~
Announce the prince n princess then king n queen of the year :p


~lets have a drink~


~Course-mate~



~course-mate~




~table partner~



~same pose at the wall of fame
really dunno how 2 pose well~



p/s ; cek tak reti nak posing2.. gaya lagu ni jah tahu..hee~

3 pasang kasut tumit tinggi:

yua said...

gojes......

Elly & Emmy said...

wah comel2 sis ni..sekali sekala feelling red carpet ;)

JEFRI said...

amboi..melaram sangat! i pakai tshirst je..T_T

*taun ni xamek pic sgt la..malassss..
kureng excited..