Saturday, April 9, 2011

StoryNory : Anda suker belog yang tanpa lagu?

ASSALAMUALAIKUM..........

AFundi??? hohohhoho.. Biarpun musim AF baru akan bermula, ini tiada kaitan dengan AF ye.. heee..Kalau ada yang terperasan, sebelum ni sy ade wat undian selama sebulan..Sebabnye nak tahu jugak la kan bloggers ni sebenarnya suker blog yang ade lagu atau tanpa lagu..Sesetengah orang suker lagu..Sebab tanpa lagu tak meriah la kan blog 2... Sesetengahnye pulak tak suke lagu... sebab semak..atau rimas sebab lagu kat belog tu tak kene dengan selera pembaca??.. Mungkin jugak kan kn kn kn....



Hasil daripada undian bloggers seramai 45 orang (jeee??) 13 orang iaitu 28% sukeeerrr belog yang ade lagu.. Majoriti 71% drpd 45 orang tak suke... haaaiissshh...

P/s : belog sy dah xde lagu ~ :p

p/s : terima kasih kpd mereka2 yang vote ^^

P/s : sy dah jumpa insan bertuah..Pelawat ke 20 000 Solicious storyNory.. sdri Jeehaa.. Tahniahh ye.. ^^.. Adiah.. Tungguuuuu~


9 pasang kasut tumit tinggi:

NuSaNa NoSa 91 said...

bleh je klu nk letak lagu.. tp kena pastikn ada butang pause la.. so, bg sape yg xminat nk dgr lagu, dia bleh stop/pause kn.. ^_^

SoLy SoLicious said...

cadangan yang bernas ^^

Liya_Jang said...

setuju ngan nusana nosa 91...heee
tapi x kisah sbnrnye ada lagu ke x

aNiS aNiSa said...

xsuka jgak yg ada lagu..

slalu akan mute ja sbb xfokus bila baca hehe

latest entry : Pahala Yang Berterusan~

azreeyah awg azli said...

x suka sgt blog ada lagu...
tapi kalau nk letak, boleh je...
hak masing2 kan...
just sediakan butang pause..
it would be appreciated...
:)

SoLy SoLicious said...

so, kesimpulannya, nak letak lagu la belog xsalah.. hak bloggers tu sendiri..
Tp yang ade butang pause 2 lagi syok kan.. senang pause je trus kalu xnak guna..

P.s : saranan..lagu2 lam videokeman pun leh pause..try la ^^

cik bahulu oren said...

tu hak masing2..hehee
tp kalau ltk btg pause itu sebaiknya :)

aida4eva said...

suka yg xde lagu :)

EB said...

EB pn x suke yg ada lagu.. Sbb masa eb blogwalking tu eb pn tngh dngr lagu.. Bila blog tu ada lagu lagi haa jadi double trouble la lagu tu.. hehehe..