Thursday, June 30, 2011

StoryNory : Nak cerita ni ~

Assalamualaikum...............

Selamat petang~ Setelah beberapa hari menyepikan diri, aku pulak kekeringan idea.............Cerita ape ye aku nak k0ngsi ye................Yelahhhhhhhhhhhh.............dah beberapa hari silent..............."but silent doesn't meant im not exist kay".........berbasi-basi pulak aku.........

Al-kisahnye, aku sekarang dah berada dalam keadaan bahagia di kampung halaman..........Sem break selalu tak lame.............Tapi kali ni aku terasa teramat teruja sebab, dapat puase sebulan kat rumah, then raye teruss...........Tapi part yang tak bestnye, raye bape hari je, dah kene balik UKM balik......aiissyyeeeee man........Ilang terus mood nak raye............"besar-besar nak raye lag"..............eh, mestilah kan kan kan...... ^^

Seakan poyo bermonolog sendirian pulak..........sebenarnye aku nak citer pasal adik aku yang baru mendaftar di UPNM baru-baru ni................ Ape lagi,kebetulan,aku pulan baru je abis exam, kami pun satu family pulun la semua angkut pogi sane UPNM.................ehem2...mane lah tahu, dpat sorang askar boleh jadik bakal menantu mak...........tak gitu...............teheeeeeeee.............dah serong sungguh niat aku..............

Ni la adik aku, yang dapat tawaran UPNM,dalam asasi sains dan teknologi pertahanan



Rupenyer, jarak antara UKM ke UPNM tak ler jauh sangat..............setengah jam kami pun sampai................ takde tol,jalan pun clear je.........tak sesak................al-maklumlah, hari jumaat, takut kalau jalan jem orang nak solat tengahari tu kan kan..............

View, asrama ,bilik adik aku



Mase daftar bilik tu, aku kami satu family redah asrama lelaki tu..............memang la, time daftar boleh masuk............Time biase, pempuan masuk asrama laki, memang cari nahas la tuh...............(jadik makcik tukang cuci,kompem leh masuk (@_@))..............Memang fasiliti dalam ok lah...........cuma, aku duk bayangkan nanti macam mane,yelah sebab asrama 1 dorm ade 6 orang.......bilik besar kipas 1 je........kompem bersesak menahan kepanasan...............lain sangat dengan asrama aku kat sini, 1 bilik 2 orang.............Tapi ok la tuh........ramai-ramai...........kalau balik sorang rumah sorang, ade lagi 5.......Kalo aku ni, balik sorang, sorang lagi tak leh tidur sebab penakut.........tettt...............



Taknak citer panjang-panjang dah terpanjang pulak...........biase la orang dah idle 2,3 hari, becok lah sikit keyboard ni nak menaip........seronok dapat kembali berblogging.................. ADIOS !!!!!!!!!!!!!


haaa...kalo korang ade mase, klik la sini ^^ ..... buat tabung tanam anggur (@_@)
Nak daftar churp-churp pun boleh....klik sini..... ^^
Terimakasih ^^




5 pasang kasut tumit tinggi:

Udy said...

masa terjah asrama lelaki tu..ade nampak kelawar tergantung tak?hehe

Bro ahmad said...

teringat masa duk asrama dulu..huhuhu

Asyila Zainuddin said...

wahh.. hebat2.. UPNM kn..

KAMIHIDUP said...

untunglah dapat puasa kat rumah sebulan. :)

iPai said...

wah2 .. tiap2 ujung minggu bawa adik jalan2 laa ... uhuhuh