Wednesday, June 8, 2011

StoryNory : Syukur

Assalamualaikum....

Selamat pagi ^^............... Semoga ceria-ceria selalu.... Malam tadi,kecoh la satu UKMs ni........... Ade la meraung bagai..............Ada pulak gembira tak terkata.............. Ada pulak yang post dalam Fb, " gembira sebab takyah risau surat sampai rumah "............ade jugak yang post ..".Alhamdulillah, ibadat entah tare mane je, tapi Kau selalu beri lebih dari ape yang aku minta ya Allah, Alhamdulillah"................Banyak lagi lah............... RESULT dah keluar la!!! ....................Bagi semester lepas...........

Aku?? Pada mulanya tanak cek lagi..........Cuak sungguh rasenya nak cek.................Takut............Tak yakin dengan diri sendiri............... lagi satu, aku tanak mood down.........sebab malam ni, aku ade midterm...............Banyak lagi tak bace ni ..............haishhhhhh............Tapi aku perlahan-lahan, online............Bukak la Smpweb................. Ingatkan nak tengok Gred je.............. Tetiba terkejut...............Eh, ?? huh??..............................
Ya Allah !! aku gembira tak terkata...................Syukur sangat-sangat..............teringat pulak janji aku kat kawan aku............kalau aku dapat result sekian-sekian, aku belanja....................huhuhu...............kena belanja depa la ni !!!! huuwaaaa!!!


Gembira-gembira jugak !! malam ni exam lagi !! huwaaaaa :,(

9 pasang kasut tumit tinggi:

mizzkechique said...

tahniah.. =)

tp post yg "Ibadat tak sebanyak mana, tapi KAU(Tuhan) sentiasa bg aku lebih" tu mcm riak jer.. kang Dia tarik nikmat sia2 je..

SoLy SoLicious said...

terima kasih :)

ow..mintak maap la..sy yg salah tulis sebenarnya ^^

mizzkechique said...

hehe..sowi yer.. :)

+_Miss.Jannah_+ said...

hehehe..tahniah!!! mesti DL la tu :p

KAMIHIDUP said...

tahniah. :)

Ly_Tulip said...

tahniah...sy tergolong x kene berlanaj tu??? :p

Adam Afiq Masyhura said...

tahniah..open table la...=)

... said...

as salam..
erk? ukm?
haha~ kompem adik2 ber-kad matrik stripe kaler biru~
lala~ salam tegur dari pakcik berstripe unggu~

=)

alhamdulillah..usaha tangga kejayaan ;)

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄


pakcik cuma nak bagitau..

Islam memenjarakan kita.kamu tahu?

hehe~

SoLy SoLicious said...

@mizzkechique xpe2..heeee...

@terimakasih..mn ade DL.. biase2 je ^^

@KAMIHIDUP Terima kasih

@Ly_Tulip hehehehe...jum ^^

@Adam Afiq Masyhura , aku open table...ko la belanje...hehe

@ ... terimakasih pakcik