Saturday, June 4, 2011

StoryNoryNory : Selamat Bertunang Sahabat !!

Assalamualaikum..


Dalam entry sebelum ni, pernah aku habaqkan yang rakan2 ku ni bakal mengikat tali pertunangan dengan insan tersayang...Aku masih lagi dalam keadaan seakan tidak percaya.. Sahabat se"joli" kini sudah mengikat tali pertunang dengan tunangnya...(nama lupe).. TAHNIAH PERA !!!! .. Tanggal 27Mei tarikh keramat.. Maaf la Pera, tak dapet nak hadirkan diri pada majlis pertunangan akibat masalah teknikal yang tak dapat dielakkan.. (Ratus kilometer nak sampai mak oooiitt...hee).... InsyaAllah, Time kahwin nanti, aku pi serbu na.. :)..... Lepas Pera, Z bakal menyusul bertunang bulan 9 in InsyaAllah.....





Berdebar tuh..dup dap dup dap.. heeee


Amboi... Solehnya bakal menantu aku ni... says ur bakal mak mentua..hahahaa


The Cuns ^^

At last But not Least, semoga tali pertunangan ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin n seterunsya bahagia & kekal sepanjang hayat.. :) .. U Both r match enough.. dont get fight yaa... ^^... Semoga dengan ikatan ini, hubungan kalian bertambah mekar... Semoga bertambah matang dalam menempuh hari-hari mendatang.. :) PEACE !!

P/s : Hang memang lawa na time tunang ni... macam nak kahwin da aku nengok.. heeee

P/s : Aku nak jadik pengapit t buleh???? heeee

P/s : Picture credited to : Pera

5 pasang kasut tumit tinggi:

AiSy_NaDiAz said...

bdak ukm ke soly ??

SoLy SoLicious said...

Yup..UKM..ekonomi Islam..Bacth sebelum kita

IMANSHAH said...

cantik wanita ini

IdaNurFieyda said...

cantiknye kwn awk tu.. (^_^)

nur said...

selamat bertunang juge utk Pera, kawan soly tu... suke gabungan biru pink tu..