Wednesday, July 27, 2011

StoriNori : Ini ke KEKASIH gelap Khairul Che Mat??

Assalamualaikum........

Hm.......Sekarang ni, banyak benor post pasai Apex (khairul Che mat) dan tunangnya "jejari runcing"................ Aku pun duk stalker tadik, keluar la page ni.............Ape lagi........Aku share pulak tuk tatapan korang.............teeheeeee...........




P/s : korang nilai la sendiri eh ^_______^
P/s/s : tiba-tiba jadik tukang gossip tak bertauliah...eeeeheeee.........
P/s/s/s : sumber aku dapat kat sini ha .........

22 pasang kasut tumit tinggi:

EYFAalias said...

serius malam eyfa jumpa apek dekat William corner kelmarin, apek makan perempuan ni kalau tak salah.

SoLy SoLicious said...

@EYFAalias biar betik?? hmm..awat kamu xsnap..heee..boleh jadi tukang gossip tak bertauliah jap..heee

EYFAalias said...

@SoLy SoLicious

ingatkan kawan-kawan aje. biasalah. artis kan? huhu. Tapi dorang memang nampak mesra. siap pegang2 pipi bagai.

aimie amalina said...

hehehe
sekali sekale bergosip2 ye..hehhee

SoLy SoLicious said...

@EYFAalias amboi pegang2 pipi bagai...memang boleh jadik bahan berita panas nih..heee

@aimie amalina sekali sekala ..heeee

K O R I E said...

hoo.. lagi cantik dari tunang die
grr.. ;D
itu yg susah bila berkawan dgn org terkenal ni. ada je yg xkena .

Korie berkawan dgn justin bieber tau ;D
hahaha.. ada percaya?

cikal ananda said...

Selamat malam,,
kunjung sejenak ye,,.
makasi,..

cik najihah said...

aiya...tersebar suda..opsss malunye

Kathy Tuah said...

dugaan bertunang...huhuhu...

Dzarief Zuhdi said...

tunang dier tauk mana?? ermm.. patut la prestasi down, kena layan dua org..haha

NURUL AINI NORAZMAN said...

rasa nak lempang je pempuan tuh...ngrrr

cheqwa said...

wah,cik soli bergosip lah plak...nak join nak join :p

Dududu said...

ish3 . . mintak2 la gosip jee . .

Dududu said...

ish3 . . mintak2 la gosip jee . .

Mimie. said...

ish ishh tunang mmg byk dugaan. hmmm

Amy Syaquena said...

semoga ianya hanya gosip semata2 dan semoga juga hubungan mereka berdua kembali jernih seperti biasa...

sergeant keroro said...

yang penting malaysia kena menang esok XD

Minah Blur said...

Ya Allah.. baru Mb taw..tu lah, lame x online.. kesiannye elia.. erm..

siti kektus said...

ops. no komen. :p

Elih Japahar said...

erkk..cun gak awek ni hehe..

missina said...

hermm,,tak sgka plak bleh jd mcm ni plak,,memg lawa lg,,,tp kene pikirla elia tu dah kenal dan cintan cintun dr apek ni zero,,,hrp2 gosip semata2 ,,,

iPai said...

wah2 .. cun juga tuh .. hehhee