Friday, July 29, 2011

StoriNori : Kenapa tinggi SS tak sampai 150?

Assalamualaikum............


1 ) KENAPA KETINGGIAN ANDA TIDAK SAMPAI 150?
  • Saya pun hairan kenapalah saye punya tinggi tak sampai 150....Tapi sy rasa sebab zat-zat sy telah diambil oleh kedua-dua adik saye....Sebab yang sorang tu macam galah............Yang sorang lagi Chubby2....heeeeee.........

See?? how come adik terlebih amik zat dari kakaknya ni? hmmmm~
(That's all by Allah's creation)

2) KENAPA ANDA DILAHIRKAN PADA 7 december 1989?
  • Actually, mak dan ayah saya berkahwin pada tanggal 16April 1989.................Then,7 december1989 lahirnya puteri comel lotte ni.....menjawab soalan la kan.. heeee




Terima kasih Ayesha Ramli sudi tanye soalan-soalan tersebut...........Sebenarnye dia ade tanye 3, tapi macam banyak sangat....Sy pilih 2 ok..............doodle ni sy buat tuk awak.........heee.....sy bukan reti melukis sgt sebenarnye.....saje tangan menggatai...heeeee

P/s : top #2, Top #1 insyaAllah bakal menyusul ^_____^

20 pasang kasut tumit tinggi:

♥Lady Ainaa♥ said...

hehehehe...sy lak terlebih2 tinggi..="=..susah tol nk cari bakal suami..XD

shaFazie said...

tu adek soly kew..?tinggi.hehe

ir yien 9897 said...

rendah itu menawan
kamu cantik dear :)

wau tinggi nyer adik :)
akk terpaksa lah mengalah :)

Asyieq-iN Rkey said...

bese la tuh adik amik zat akak..kite pon same...adik lebar2..kite kurus melidi...hahahha

Izzati Alina said...

same la kte... x cukup tinggi... huk2...

A y e s h a Ramlee said...

hahaha, terima kasih ye coz tolong jawap... sempoi..

Anis Adila Aris said...

wooo..tingginya adik :)

IeRa said...

HIHIHI
same la SS..
adik Iera pon lagi tinggi dari Iera tau..
aduii.. dulu selalu buli die gemuk pendek..hahahah
skunk dah kurus tinggi lak..
keh3~

Miss Nadya said...

tinggi nyer adik..hehe..tinggi SS 150??nad 151..hehe..lebih sikit lah..:)

Mrs. Farhan said...

Wahhh, dapat doodle. COmel lahhhh. =D

Banyak btol soalan dia. Hehehhe. =P

Munna said...

soly xsmpai 150? amboi cute miut rupanya eh.... =)

cheqwa said...

hihihi..cumel nye.xpe,pmpuan xperlu tinggi2.baru nampak kiut..tp saya tinggi dari kakak2 saya.. :( huhu

eyka yuca mika ツ said...

eyqa pun pndek jugak , heh

mizzkechique said...

heh..kita samala.. MK pun xsmpai 150cm.. giler pendek kan..

My Name is Mar said...

Wooooaahhh~~~
Siyesss kechik~~
Takpe... Laki suka awex kechik2...

Most POPULAR Korean-Japan-Taiwan Movie/Drama (TOP 50)

iPai said...

wah 150 .. wah2 .. kecik comel loteh je ..

iPai said...

selamat menyambut ramadhan ye soly !!

syarifahsidrus said...

same2,adik kita pun lagi tinggi..ououo

anismelon said...

tinggi nye adik...kite same same kerdil lah soly..weeee

missina said...

wahh wat segmen ek,,tk sempt nak join la,,hehe,,soklan tu memg unik,,,samelah kite tak sampai 150 gk,,hehe