Sunday, July 10, 2011

StoryNory : Berkaki ayam di MID Valley ??

Assalamualaikum.............

Selamat petang!!!!!!!.............. ku karang entry ni tepat jam 1.53 petang............... Korang pernah berkaki ayam???........... erk, maksud aku berkaki ayam dalam shopping mall ka, kat mane2 lah............

Sebenarnya aku nak kongsikan pengalaman aku, tika berkaki ayam kat Mid Valley.........(sengal)............Sejarah tersebut sebenarnya berlaku pada 2tahun lepas............ Aku dan member berpakat nak tengok movie lah kununnya.............. Then, aku dengan gatal kaki, pakai heels hari tu................ Mak oiii............. setengah jam aku tahan, then kaki aku dah sakit dah................ sebab lame berdiri dalam train...........Lame duk pikiq nak buat cam mane, last2, aku tanggalkan kasut aku..............So what, aku dah tak heran dah ape orang pandang, yang penting aku kena carik sandal lain time tuh............

Sengal sungguh rasenye bila diingat peristiwa tuh................. Alik-alik, aku masuk jusco...........Kurang sikit orang.............Tak la nampak jakun sangat nak berjalan kaki ayam berbanding dalam Mid Valley tuh............At last aku jumpa lah sandal baru.............beli dalam Jusco tuh......................

Ironi nya, setiap sandal baru yang aku beli, mesti ade history tersendiri.................Ade peristiwa yang pernah terjadi kat aku, time aku sembahyang kat surau The Mines Serdang, boleh pulak sandal aku kena curik .....................PANAS aku bukan main lagi.............Then berjalan lah aku terkedek-kedek pergi kedia kasut beli sandal baru............... Memang penuh tragis histori sandal-sandal aku............. ^___________^






28 pasang kasut tumit tinggi:

cik najihah said...

hahahah memang terbaik lah kaki ayam..
btw study mane?

kotak bulat said...

heheh..byk sejarah dngan sandal ek.. :P
tak biasa pkai heel ke?

anismelon said...

tenks sudi invite anis yup..akan anis join nanti ye..:)

anismelon said...

eh salah komen la pulak..adeh..sori sori..

anis nak cakap kelako..anis pon pernah dulu jalan kat jalan tar pakai heels..memg skit..singgah kedai kasut beli selipar je..aman kaki..

MSS said...

nak gelak kuat2 boleh tak???hi3...

nice...

aPIP said...

HAHAHA~ Kesian lol kamu :D ~datang sini tumpang gelak~ (jgn amik ati gurau jer~ :)

Hang Leo said...

wow..great experience,,hahaha..masih ok la berjalan kaki ayam.."it all about fashion"..:)

Burung Hebat said...

nak tiru jugaklah..ahaks.

Siti Khadijah said...

kesian solyyy..:P..hihihi..kelakar..

Ly_Tulip said...

pergh!! memang sangat ironi cite di sebalek sendal kamo tu... ;)

Heidi Shafiq said...

alahai.. siannye...

i'm ezza haniza said...

saya pernah berjalan kaki di bukit bintang!

Acik said...

Macam-macam kisah sandal ni kan! Menjadi kenangan manis ...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

hehe... betul2 nekad ni jalan kaki ayam... heels ni byk jugak keburukan dia... huhu =D

ABU said...

tula pakai lagi hill hahahaha
kalau aku jumpa aku mesti gelakkan awak hahahahah :P

iPai said...

cantik sangat kasut tuh .. hehehe ..

pergh .. tabik bleh tak ? dulu cam ada cita2 nak kaki ayam, tp tak sanggup .. hehehe

siti kektus said...

haha.
caya lah. ;)

kite tak pernah lagi lah berkaki ayam kat tempat2 awam ni.

nur said...

ALAHAI KESIANNYE.. NASIB TAK PERLU BEJALAN ATAS JLN TAR YG PANAS..

HEHE..


ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

NasZ said...

cian dia..sabar je la..biasalah tu..yang curi tu takde keje lain nak buat la tu..

dah letak link awak kat blog faveret saya..hehe..

MOHD NASER.com

Tea said...

woo. brutal habis dah. kehkeh.

NeNeK sAyHa said...

hahahahahahahahhahahahahahaahaha :):):) sengal lah :)
rock gile cucu nih!
hahahahahahahahahahahahha

Golden Rose said...

prob kasut ni mmg tak penah habis...dah byk kali kasut sha terputus tgh jalan....mmg sengal sgt2 & terpaksa tebalkan muka jalan terjengket2 dgn kasut terputus & bli kasut baru...

syahira ariff said...

eh sama la
kita pun pna ada pglmn mcm tu
malu tu xsah citer a
tp kalau ikutkn xde org prasan pun kaki kita kalau kita buat2 x thu

mr.libra said...

mmg gempak r...leh buat mv nie..huhu

Подтверждаю said...

as salam..
alahia..comel jer berkasut 'kult kaki'~

ohoho~ ada berapa pasang kasut dah ni? agak unik. ada cerita disebalik kasut~ gambo berkaki ayam ni, masa bila? hehe.

adei..peminta kasut =p

pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

KAMIHIDUP said...

wah, beraninya jalan kaki ayam, heee. pengalaman mengajar kita. :)

syarifahsidrus said...

huaa..beraninya..lain kali pakai selipar je laa..hehe

shaFazie said...

sgt berani hehee..

azie lak kasut slh size..(kiri kanan lain2 size)=)