Monday, August 22, 2011

Kenangan Bersama Kad Raya



Sergeant keroro yang beberapa hari telah menghilangkan diri buat segmen la..............om join ramai-ramai.............

Kenangan aku bersama kad raya............. Bermulanya aku dapat kad raya ialah mase darjah 6............ First person yang pos kad raya kat aku ialah "nur liana mohd".............Aku hengat lagi tu name die........Seingat aku, die hantar kat semua geng-geng sekolah time tu.........

Sejak dari tu, setiap tahun, at least aku akan dapat walaupun 1 kad raya..............Aku berterimakasih la pada yang sudi hengat kat aku ni , dan post kad raya kat aku............. Paling banyak kad raya aku pernah dapat pun belas-belas cam gitu..........I bukan artis ok, yang dapat kad raya berguni-guni tu (gedixxnye yyeeuuwwww)........

P.s : nengok dalam beautifulnara, chantek la kad raye dato siti........teringin la nak satu.........Sudi ke dato siti bagi aku...........mimpi jelah.............

28 pasang kasut tumit tinggi:

Scya Lollita said...

skunk sudah nakk dapat kad raya T.T

aimie amalina said...

pehhh
ingat lag name owg 1st anta kad aye eh
heeeee

Elih Japahar said...

Waahhh! bagusnya darjah 6 dah dapat kad raya...duit raya tak ada ke?..moga dpt kad raya dr Dato siti..antar email kat dia haha

Iffah Afeefah said...

huhu best r kalau tiap taun dpt

er ct? cntik ke

cheqwa said...

rindu zaman kecik2 sebab slalu dapat kad raya.hhuhuhuhu

Afuan Shah said...

har3!!
best kan dpt kad raya...terharu githew~
btw..harini last daya hantar kad raya kata posmen..sebab sapa hantar esok , kad raya tu akan sampai selepas raya..hehhehe

btw..lawa la header baru...dooodle pon gojes..haha

Azzah said...

memang cantik kad raya siti tahun ni..kalau lah dapat yang tu..

pengemisCinta said...

meh siti pc nak bagi kat raya.hehe;0

Syuxer said...

kad raya..salah satu tradisi yang semakin dilupakan..yang paling best ada bunyi2 hehe

Lea IsNaw! said...

gile ah leh igt lagi
lea dh lupa dh
bila mula2 dpt kad raya pun dh lupa
hehe

sergeant keroro said...

untunglah tiap-tiap tahun dapat. hehe XD

banyak tu berbelas-belas. serius banyak kot. :P

p/s : thanks join.

thanks masih bersama keroro :)

abghani said...

tk penah htr kd raya camner nk dpt kd raya

muhamad hanif said...

aku bagi orang je kad raya sekrang, tapi setakat ni takda balasan lagi..



waakakakkaakkaa !!

Luqeem™ said...

saya tak pernah hantar kad raya kat orang guna pos..teehheee..:D

klu bg sndri boleh la..

kada raya dulu dpt bnyk, skrng sikit je..huhu

sue perbs.. said...

wah.. bnyk ek dpt kad raye.. skrg dh mlas dh nk pos2 kad raye..

Freaky said...

siapa first antar kad raya kat freaky pun dah lupa :D

fieha said...

aah x ingt dah saoe yg 1st anta kad raya..susah dah nak dpt kad raya skrg kan..sume guna teknologi je :)

SITI NOORNADIYANA said...

hebat tu dapat ingat lagi 1st kad raye. heee.. ^^

CikMiMiey said...

banyak dapat msg raye je kot .. sobs sobs :(

iPai said...

tak ingat bila 1st time dapat kad raya .. uhuhu

fae jamal said...

dulu ade la jugak dpat kad..sekrg dapat sms je..heheh

Mrs. Farhan said...

ehh, sama la kita.saya pon masa drjah 6 gak first time dpt. =D

Dzarief Zuhdi said...

first kad raya aku dihantar oleh posmen.. haha.. erk..

bole lagi ingat nama org yg anta tu wk.. bagus2.. hehehe

Acik said...

taon ni, datuk seri najib antar kad raya utk kita taw ...

heheheeee ... utk sumer guru-guru lar! termasuk kite ler tu! :)

siti kektus said...

kite masa skolah menengah baru reti main pos2 kad raya ni. haha :p

iMah said...

wah.. dr skolah ndah da stat men tulis kad raye eyh

sergeant keroro said...

hehe, singgah sekali lagi :P

Cik Asma BLuppy said...

byk gak dpt tu.... nanti sy suh dato' siti send kad raya ok? ngeh ngeh....