Thursday, September 22, 2011

Oh penantian satu penyeksaan.

Jam 10.30 pagi

Abang : Hari ni ade kelas ke tak?
Aku : Ade..kelas penuh sampai 5 petang..
Abang : takpelah, nanti nak ke KLIA dulu..
Aku : OK.. nak mai kul bape?
Abang : Kul 4.30 ptg la..
Aku : OK.. rasenye kelas dah habis kot time tu..


Jam 5 petang..

Aku : Mane die tak sampai2 lagi?
Abang : OTW dah ni..
Aku : Ok

tepat jam 6.30 petang

Aku : Ade mane ni?
Abang : kat PKNS jap.. nak pi la ni
Aku : ok..

Jam 6.51 petang (sekarang)

bayang pun xde lagi... sob sob...


Oh abang... :(


Thats was a bit conversation nan my abang kandung... not my special...heee....Dia datang dari Terengganu teman wife die (sista in law) meeting at putrajaya semalam...:)

30 pasang kasut tumit tinggi:

cik najihah said...

eeei x suke menunggu..

Gadis Berkaca Mata said...

oloh..ksiannyer dye.. tunggu lame yer.

Elih Japahar said...

Penantian mmg myiksakan..tp masa tu la awk nk tahu sejauh mn kesabaran awk..:-)

AyiLarimA said...

pabila kita menunggu, kita tak suka tertunggu-tunggu.
pabila kita ditunggu, kita suka buat orang menunggu.

Lumrah kehidupan, dear.. banyakkan b'sabar ye.. :)

JIJI YU said...

aku leh jadi bengong kalo dok tunggu orang

Lia Lomi said...

sangat tak suka menunggu, memang mencabar perasaan..

K O R I E said...

huhu.. panaz jea mnungguu.
;p

Nadzirah K. said...

same la kita,x suka menunggu...

Ezad Skytech said...

kalau tunggu tu..jangan tengok jam..takde la terasa lama sangat menunggunya...hee~

siti kektus said...

tak suka menunggu jugak. penat kan. ;)

missina said...

jd penunggu tetap la yer,,kesian,,sabo2 bebanyak,,

Azzah said...

tak suka jugak menunggu tapi kalau tunggu orang penting macam ni,bole di excuse kan

farah hanim said...

xsuke menunggu jgak
sabar noh akq solyy :D

nur anis said...

wah..sabarnya lah kamu menunggu..

Zul Fattah said...

aku paling tak suka tunggu org.. kalau nk aku tunggu jugak.. kena r bagi benda utk hilangkan boring

sifu im said...

ak mmg angin 1 badan la klu tunggu org lama2

My Name is Mar said...

Lama tak singgah sini..
Header pun dah baru seyh...
BTW, ingat juga abang kat adik dia..
Ingat abe tadi..
Hehehe...

monster kecik said...

tak suke nye menunggu...even tgu 5 mnt pun rase mcm 5 jam.. hehe

Saiazuan said...

jgn bagi janji kalau tak mampu nak tunaikan :)

iMBobo said...

akhirnya jumpa x ni?hehe

harrazdani said...

ingat abang "..." tadik..huhu

p/s blog ni kemas....kipidap :)

hira said...

alahai janji lelaki. haha. sabar je la ye

BERT said...

huhuhu sabojelaaa

ApiH said...

sabar itu separuh dr iman... hehee..

NasZ said...

cian dia. meh saya amik. katne tu? hehe..

MOHD NASER.com

muhamad hanif said...

errr.. biasa ku kena dgn adik aku..

mcm haram weh.

hafrawiey ozakawa said...

anti org mungkin jnji..nabi pon x suke kan???

done follow here..follow back at http://hafrawiegeek.blogspot.com/

Acik said...

hahaaa ... abg kandung, bese lah tu, buli adik cumey die.

kalu boy pren, mau bukak gelanggang wrestling tu ... kahkahkahhhh!

tiefazatie said...

jadi dpt jumpa ke x nie?hihi

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

lelaki mmg biasa cmtu..:)