Wednesday, October 12, 2011

Pagi yang Indah

Assalamualaikum..

jumpa aku kat mane? (bukan tudung merah)

Bangun pagi, mandi-mandi then breakfast pun tak sempat, (minum air suam aje) terus menghayung kaki ke library tercinta mengadap tesis-tesis.....


P/s : Indah kerrr???

25 pasang kasut tumit tinggi:

Anum said...

indah demi masa depan yang terjamin

nini said...

di library la sayang.....pandai tak saya teka...ahahaha....

KhaiZa said...

indah la kot.. hihihihi.. kadang2 kita perlu motivate diri sendiri.. walaupun mcm tak indah tapi kena indahkan jugak.. ha haha
--
Jom Jengah sini Rahsia kecantikan secara semulajadi anda disini

cik najihah said...

eh tertayang muke orang2 tu hihi

Nadzirah K. said...

memang indah..hehehe :)

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe apsal dia gi buat muka cam kure2 chomel hehehe

Ezad Skytech said...

selamat mengadap tesis2 yang tercinta ye SS...heee~

JIJI YU said...

waa indah sungguh pagi engko

NasZ said...

di mana soly? di pantulan skrin laptop tu la soly. hehe.

MOHD NASER.com

SoLy SoLicious said...

@NasZ tepat sekali ... teheee..

ir yien 9897 said...

juling mata mencari SS :)

zahidah seran said...

indah tauu..
nanti dah kerja,da kawen dan beranak pinak rinduuuu sgt momen ni..tahu??=)

Aki said...

oh oh oh.. indahnya pagi kak Soly.. ha ha ha..

emy|farid said...

sangat indah ok..... hehe

saya cello191 said...

yg tukang snap gambar la cik soly..^^

KAMIHIDUP said...

indah jugalah, daripada bangun je terus nak berlari elakkan bom.

Miss Nadya said...

hehe....buat keje elok2..:)

new entry :: Diam Tanpa Kata ツ

Bigdaddyz said...

kalau bukan tudung merah mungkin yg baju biru tu kot...hehe

bobiedanbad said...

selamat melaksanakan tesis. hehehe jgn tido ye kat library

[sutera kasih] said...

depan lappy la tuuu hehe

aizamia3 said...

walau nampak tak best tapi fikir untuk masa depan.. ;)

siti kektus said...

go ss go!
susah sekejap je kan. yg senang tu yg kite nak dapatkan nanti. ;)

iPai said...

heee .. dah mula menghadap thesis ye .. selamat berjaya ye ..

BeloG MTT said...

Bersusah susah dahulu , bersenang senang kemudian hari :)

aimie amalina said...

sgt indah lagi hajen!
go soly
go thesis!
hhehehehe