Friday, October 28, 2011

Sotong pilih terengganu juara Piala Malaysia 2011..

Assalamualaikum...


Muncul kat bahagian home FB aku,..... Menarik amat....terima kasih pada yang berkongsi....



P/s : Macam-macam hal la..Ni edit semata...sila jangan percaya.... Tahyul

25 pasang kasut tumit tinggi:

Lea Isnawi said...

peteh ganu peteh

Cik Lia Lomi said...

hahaha, sokong selangor, tapi dah out sudah..memang tahyul semata2.

Fikri said...

Aik.. cena sotong ni leh idup blk? haha

Abg Stalker said...

sotong tu da jd arwah..+_+

EYFAalias said...

tak sokong mana2 sebab ta minat bola. eehheh

diana said...

akak dan sotong nampak nya sejiwa..:p

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe, leh caye kew?? :P

Syuxer said...

hahahah tak mengapa..syuk pun pilih terengganu juara tahun neh..:)

Nadzirah K. said...

hehe...kite tengok nanti keputusannya :)

Zul Fattah said...

sotong ni, kalau masak gulai best jugak.. huhu

merahitujambu said...

wah..mcm2 jee diorg ni

Selendang Merah said...

haha...go ganu go...sotong nie lepas abis final nnt kita pakat makan lah yew..hehe

faridah nazurah said...

tapi burung murai ckp n9 yang menang.. hishh sotong ni ada jugak yg kena masak sambal ni kang! :P

ArulchelseA said...

btul tu jgn percaya ramalan2 ni..sebab mlm esok negeri sembilan menang..sotong tu tipu.. kih kih kih

daya said...

haha. tipu !!!

eVa said...

hahahah tahyul jer tu..

kotak bulat said...

mmg nmpk edit pun tu.. hehe

gedek! said...

sotong tu dah kena buat sambal sotong....

Bui Junaidi said...

bui sokong sarawak..hahahaha..

Sunah Sakura said...

ahahaha! sampai camtu sekali semangat bolanyeeee...siap edit gambo sotong lak!

mizzkechique said...

xtau nk sokong mn.. hahhaa

Cik Purple Pinkypuff said...

hahahaha.. laaa.. bkn ka sotong tuh dah berada d alam barzakh? hahaha.. hope tgganu menang.. :) sokong ismail faruqi kali nih lepas dah frust ngan amirul hadi.. >,<

aimie amalina said...

kekekkekeek
nasib x minat bola =p

yayath said...

hahaha...ada2 je...:)

Ezad Skytech said...

haha...sotong ni nak kena masak sambal ni...den sokong nogori...hee~