Saturday, November 26, 2011

Semoga Allah panjangkan usia kamu

Assalamualaikum...

Selamat tengahari !!!.... Selamat hari sabtu ......Akhirnye, aku recover jugak sikit-sikit dari demam yang melanda... Alhamdulillah....Terima kasih banyak ye doa-doa kalian ^^

FIY, seorang sahabat aku telah beranjak usia kepada 21 tahun...*dah boleh mengundi la

http://al-fit.blogspot.com/

Tuan empunya badan

~gambar die aku cilok dari FB die~

Aku tak tahu pun sebenarnye hari lahir seorang sahabat aku ni.... *sebab die tak tunjuk dalam FB die.......Name komersialnye Diniefitri Al-fit a.k.a Diniefitri Bin Mohamad Noor ..... Satu fakulti, kos ekonomi jugak tapi majoring lain-lain.....

Walaupun dah terlewat sehari dua, aku nak wish ucap gak la kat saing aku ni... Selamat ulang tahun kelahiran yang ke 21...... Semoga Allah panjangkan usia ngko dan dimurahkan rezeki selalu...... ^^

BTW, kawan aku ni jugak seorang photographer..... Sape-sape berminat nak amik gambar wedding ka, pra wedding ka, gambar pape la boleh la tempah kat FB BudaKampong Photography

3 pasang kasut tumit tinggi:

Munnafendy said...

amboi...soly pomot! :p

Bro Ahmad said...

kenapa unik sangat gambar dia..happy befday untuk dia..p

soliciouss nape nama awak unik?

Nurul Aini Norazman said...

HB to him...=p