Tuesday, July 17, 2012

DIY _Buat sendiri

Assalamualaikum... 

Sedang aku goyang-goyang kepala... teleng sana...teleng sini.... Terjumpa aku satu album gambar DIY yang menarik tuk aku share kan kat sini....DIY stand for "Do It Yourself".....

DIY ni bagi-bagi orang yang kreatif, memang jadik benor la ha... Jimat..save budget sebab buat sendiri..... Biasenya, DIY ni orang buat tuk doorgift event-event atau weddings dan macam-macam la...


Tak payah susah2 p TS beli clutch yg kelas2 bagai kan... Decorate aje sndiri ha.. baru exclusive...:p


Pakai garfu pun boleh bikin gelang tangan..Kelas kau jah...

Jimat..beg buat baju ha... save budget...

Idea yang bagus kalau nak tampal skirt korang yang koyak kan.... kelass giteeww..

Agak-agak, kalau bahu cantik, boleh la kot buat cam gini..tehee.. 

Y ang ni paling aku suke...Kreatif~

Aku hado, die pun hado..Kau hadop?  *aku xhadap sgt pun.. ^^

Sape kreatif boleh buat ni~




Sumber : We heart Fashion

SELAMAT MALAM :))

12 pasang kasut tumit tinggi:

sea_lavender said...

wah btul2 kreatif kn~~ menarik2.. nak cuba la hee... Salam Ramadhan yg bakal menjelang tiba ;)

Mya said...

eheh comelnya DIY ni!

Terbang Bersamaku said...

kalau kreatif & tgn mmg berseni mmg boleh buat DIY nie..mmg lagi rasa puas hati sbb hasil tangan kt sendiri kn..jimat duit lagi..eheheh..

lurun namzar said...

nanti nk try la buat penyangkut baju jadikan sbg penyangkut kasut.
bleh jimat space.

shaFazie said...

paling suke yg lampu tue...:D

Emma said...

creative ^_^

maszull said...

assalamualaikum soly...memang kreatif betul la...:)

Cahaya Mawar said...

superbbb kreatippp!! ade gaye gituuu.huhuuuu~

Zahirah Dzulkifli said...

Comellah! Hohoho. Nak tiru tang lampu gelas tu dengan selipar.

Sabrina said...

best nya! suka yg ntuk gantung flats tu! <3

Nurulee said...

Awesome lah beg jadi baju. haha =D

ct kektus said...

tangan berseni betul lah orang ni.