Friday, January 14, 2011

CONTEST : PIC hitam putih PALING COOL !


Sedang asyik berblogging, alkisah makan terjumpa lah contest ni.. seronok ade contest ni kan.. lebih2 agi, hadiah yang ditawarkan lumayan!!..

$$$$$$


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

Lambat lagi tuh..
Okay.. Kalau saya menang!! ape saya nak buat??
100, dah boleh buat open table kat kedai mamak..jamu member2 right? hee~~

So, ini lah gambar pertaruhannku,


Nak tahu dengan lebih lanjut, boleh lah klik sini.. :)
semoga pic ini membawa tuah .. :)

5 rakan bertuah yang kena tag :

11 pasang kasut tumit tinggi:

f_aRa_aINa989 said...

lawalah pic!!

SoLy SoLicious said...

thanks :)

nabila izyani said...

soly...gambar lawa... jeles aiyhh..

mya myshikin said...

soli, comel gila awek hujung tuh :P

specky said...

kalau ko menang soli jgan lupa model2 mu disini~

azra wahab said...

babe!tahniah!btw,pic 2 mmg lawa..mmg ptt mng..=))

siti fatimah said...

pic awak comellll nyaaaaa :) hee

tengs sebab join ! good luck ya :)

apisv2 said...

gudluck;)

EB said...

Wah tahniah² Shortlisted!!!

erinn kechiik said...

gud lucks n congrats anda masuk list 25..

Tasha said...

good luck~