Saturday, January 15, 2011

storyNory : perlukah x-ray??

Jika anda terbaca post sebelum ni "Nasib tangan kanan",
Ni sambungan alkisahnye..

Part 1

aiyyaaakkk~~
tadi petang, gerak-gerak..p kampung beranang..(tak leh nk explain..xkenal)
ingatkan mau urut tangan ni..(ibu jari sebenarnye yang bengkak)
tup,tup smpai, dah pukul 6.03 minit je...
tukang urut pun, sungguh terpatri masa die..tanak amik terime dh urut2 ni..die ckap tutup jam 6.00 petang..makk oii..penat kowt duk pecut dari bangi ke beranang 2..agak-agak dalam 1 jam..

Part ii

aku sampai bilik, bukak lah balutan kain kat tangan aku ni..
Mak oiii..biru bengkak makin teruk..Bila tangan ni dalam balutan, tak lah rasa sakit sangat..sebab dio banyak rest kowt..Bila bukak je, berjurai jugak air mate..nangis sorang2..
sob sob~

Part iii

Aku, ditemani hawa & dayah pun bergeraklah ke klinik Dr.suraya..
Bila doctor check, dio suh pi x-ray pulak,.
dio syak, patah ke apende la..
aku tak paham sangat surat cinta yang dio tulis tuk aku supaya dibagi kan dekat hospital kajang..
Al-maklumlah..saya bukan pakar membca tulisan doctor..
P/s: burn duet aku RM 23 semata-mata sekeping surat cinta & ubat bengkak & ubat tahan sakit

Part iv

ape lagi..makan dulu..Azura!!

Then..Balik tido la..esok mau pi urut pukul 8..Insyaallah~

3 pasang kasut tumit tinggi:

YanaFazlyana said...

sian kak soli. hope semua okay. take care yeah !. n tangan kanan itu cepat kembali kepada normal normal kehidupan !

SheY PuLL said...

huhu...patutnye klu bagi sy
xray dulu baru p berurut...
sebab klu pth diurut mcm bahaye jew..



Anda mungik nak jengah blog saya yang ada n3 baru...Apa itu HORN (http://sheypull.blogspot.com)

EB said...

Assalamualaikum...
Slmt pagi..
Ciannyer smoga cpt smbuh...