Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !


Harini, saya join segmen abang beng beng boomm.. sebab.. saye pernah terkena dengan ANONYMOUS nih.. Banyak dah.. Tapi nak tampilkan 1 komen yang sy x delete lagi :).

Abg Ben : Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..

Soly : Sebab mereka takut dengan bayang2 sendiri..

Abg ben : Pengalamanan anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ...


Soly : Saya sangat teruja dan suka dengan komen ni.. hahaha.. sebab, ade jugak orang yang prihatin dengan belog saya.. heee... Terima kasih ANONYMOUS.. haha

Dan jawapan sy kepada ANONYMOUS tersebut ialah :


Abg Ben : Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

Usah takut pada bayang2 sendiri.. Jika anda ingin kritik sesebuah blog, kritik la dengan penuh membina.. Dan usah berlindung di sebalik ANONYMOUS.. sebab nampak sangat kalian tak profesional.. :)

16 pasang kasut tumit tinggi:

Semut Manjeerr said...

terbek la ayat ko...hohoho..anymos tu bajet blog or pic die femes kott..aku paling xsuka orang bajet nak mampus macam tuuhh..
sape pedulik kang kena copy kew tercopy kew..??
neway, jawapan ko memang terbek la soli..hehe

SoLy SoLicious said...

makasihh22..

mslhnye kite tak tahu si anom 2, blogger atau x..
Kalu die seorang blogger ttp beselindung di sebalik si anom, boleh cakap kat depa, "kito bakor..kito bakor je "
hahaha..

IeRa said...

uhuuu...
terbaEk!!
keep blOgging Okey... ^^'

shaFazie said...

fuyooo..hehehe

cik soly teruskan usaha anda dlm berblogger2 nie hheee..cik soly tetap di hati pembaca:)

SoLy SoLicious said...

Iera.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali, meh singgah lagi..


Shafazie.. benarkah begitu???

Lulu caldina said...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

Yaya^Pink said...

mencik incit anon...

folo sini...=)

Murni Delights said...

follow...

nelly said...

teruskan berblogging !!

cEmpAkA BirU said...

Terbaikkk...

Berani giler...

Tapi betul gak pendapat awk tu kan..

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....

SoLy SoLicious said...

nelly .. ok.. i will...

Cempaka biru.. mekasih :)

Solo molo.. sabaq2...

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dr BA punye sgmen....

xsuke makcik pakcik enon tu....huhuhu

aNis sHazLiN said...

panas je isu anon2 rini...follow kmu... :)

pRiNCe said...

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

... said...

as salam..
ziarah dari blog encik ben~

betul tu! jangan kita takut dengan bayang-baynag kita sendiri~ terima la kenyataan =)

hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)