Friday, April 1, 2011

StoryNory : Siapa bertuah???

Assalamualaikum..



Anda nampak kat sidebar sebelah kiri ni ???

Sila perasan ye...

saya dah Nervous !!!

Sudah Angka 19,586 maaa...

Menunggu.. Angka keramat ...

Pengunjung ke 20,000 solicious storyNory

siapakah yang bertuah..

Jeng Jeng jeng........................

Sila inform jika anda lah insan bertuah tersebut ... tet*

P/s : bersama bukti ye.. ^^

16 pasang kasut tumit tinggi:

Tasha said...

I yang ke 19622 hahahaha.....sikit jer lagi. esok I dtg lagi k

... said...

AS SALAM..hoho~
maknanya, kena promosi lagi banyak~'algi cepat je angka2 tu naik~
ekeke~

=p

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

naqiah said...

hahahaha... sape la 2 kan..

mie said...

adakah gue yang bertuah?
hehheheee

Mary ♥ Mur said...

♥Love your blog♥

eszol raar said...

cis!

gua 19883

Siti Hajar Masri said...

ingatkan akak rupanya belum lagi..:)

jeeha said...

i'm the lucky visitor...hehe
camne nak send bkti neyh??
emel??

shaFazie said...

saya..saya kot yang bertuah tu
hahahahaha:)

Nur Liyana said...

ala, yana 20,069..boleh la..plis...plis..heheh

aNiS aNiSa said...

klau nak boley x??

tp xdak bukti cmna..adeh!heee

latest entry : Kawen Sebelum atau Selepas Belajar???

nur said...

FOR YOU:
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/20-ribu.html

jeeha said...

saye visitor bertuah...

http://jeeha-contest.blogspot.com/2011/04/storynory-siapa-bertuah.html

link neyh sebagai bukti..hehe

vielyns said...

heheh nanti lepas ni rajin2 jugak jenguk blog ni :D

vielyns said...

huhu dah lepas rupanya :((

EB said...

Aikss.. Eb blum abis taip lg tadi da hilang. Adei!

Btw so far eb lum pernah lg ketemu dgn Cik Anom ni.. Hehehehe. Tak da la minta².. Tp lau Cik Anom ni nak komen utk memperbaiki xda hal la.. EB okay..

Tp eb nak nasihat skit pasal gmbr ni..
Mmm mmg x blh klu gmbr org lain kita copyrightkn.. Means kita letak watermark kita.. Mmg x blh.. Sbb mmg bt photog yg ambik gmbr tu marah sbb itu usaha dia.. boleh dengan syarat dia benarkn or bg crdt alaa sama mcm kita copy paste n3 org lain.. Tp jgn slh fhm eb x slhkn soly dlm benda ni just beringat..

Sbb kwn eb pernah kena bila gmbr dia dcuri dan org tu mngaku bhwa gmbr tu dia pnya sedangkn gmbr tu btul2 kawan eb yg tngkp.. siap edit lg.. Hehehehe.. saman tp nasib baik bincang bebaik..