Tuesday, April 12, 2011

StoryNory : Selamat Ulang Tahun Kelahiran 22 sepupu!

Assalamualaikum dan selamat malam :)

Tarikh keramat 11 April 1989 yang lalu, sepupu ella *ni bukan penyanyi ella tau * dilahirkan.. Dengan berat yang x berape berat, hingga dah jadik anak dare.. tunggu orang dtg pinang jekk * sape nak masuk line boleh la* hahaha

Semoga dengan angka 22 membawa "kemanisan" dalam kehidupan...
Semoga dapat kerja ^^
Currently, die baru abis praktikal dekat kementerian kewangan Putrajaya & will graduate this september... She is my cousin who also my senior at UKM.. Die amik jurusan ekonomi majoring Islam.. kami amik major same.. Tapi die senior,..Jadik die grad dulu.. :(
Tunggu giliran saye next year yaawww... ^^

P/s : teringat tahun lepas kisah malam 11April..Satu suprise dilakukan tuk bday girl ni...Tahun ni takde sbab die pu di Hometown Terengganu.. Jauh la nak kasik suprise.. heeeee

p/s : sebenarnye belated dah.. heee.. x sempat nak update.. ^^

P/s :suke giler entry Amazing gila yang ni.. sila baca ye pempuan2 di luar sana ^^

Ikhlas dari sepupumu kepada sepupuku.. haha

4 pasang kasut tumit tinggi:

shaFazie said...

happy befday kt sepupu cik soly...:)

Ainnur Afiffah :) said...

happy birthday to her ^^

adwafarahin said...

hepe beday jugak pade die :)

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/