Tuesday, April 12, 2011

StoryNory : semua duk "gila" time exam !!

Assalamualaikum...

Musim final exam dah bermula sejak semalam.. Macam2 sindrom ada.. Biase lah gelabah sana, gelabah sini, muka pun ketat semacam..gara-gara exam...

Sindrom sebelum exam..
Study sampai subuh..kadang tak henti 24jam..* nak mati sungguh*... Lepas tuh, makan xhenti sebab bila belajar, selalu lapaq je*sesuai kepada nak nak menambah berat badan*... Ade spesis yang lain pulak bila dah khusyuk sangat study sampai nak makan pun tak lalu.. Habis je sebulan musim exam, dah tinggah rangka *sangat sesuai kepada yang nak diet* hahaha.. Ade jugak..sibuk duk study, lupa basuh baju sampai recycle baju yang da pakai..eeuuwwww....Katil tak kemas.. Macam2 la sindrom yang ade...

Sindrom semasa exam pulak...
Ade yang nervous sampai tersilap duduk tempat orang lain dalam dewan, Lepas tu, ade pulak yang tertinggal pencil box *saya pernah alaminye :( *, tertinggal slip exam lah.. Ade pulak duk goyang sane sini dalam dewan peperiksaan sebab blur tak tahu nak jawab ape... Sampai meja bergoyang-goyang*semak sungguh* terasa nak lempang je orang-orang lagu ni kan..* dah tak tahu nak jawab ape pun duk lam diam2*

Sindrom habis exam..
Semua duk lompat sana..Lompat sini.. Kacau pulak member-member yang tak habis exam lagi...yang lain pulak , sibuk berebut nak beli tuket..nak balik kampung.. Nak beli awal tak sempat sebab sibuk study... macam-macam.. Ade jugak pi tengok movie la..Ade lagi pergi melalak kat karaoeke box la.. Ade pulak meronggeng sampai pagi..

P/s : *tiada kena mengena antara yang hidup dengan yang tiada

13 pasang kasut tumit tinggi:

Adam Afiq Masyhura said...

gudluck soly.!!!

SoLy SoLicious said...

G.luck A.A.m !!!

Hazique Mirza said...

yang karoke tuh mesti dibuat habis final ni!

SoLy SoLicious said...

hahaa.. amboi2

✿ milly molly ✿ said...

eh, semua betul la! hehe..
neway, all the best to you dear :)

SoLy SoLicious said...

:)
tq dear

Siti Hajar Masri said...

gud luck ye dik..:)

Khairil said...

selamat berperiksa...semuga kecemerlangan kan menjadi milik awak...salam dari kejauhan...huhu

YAYA AZURA said...

soly...gud luck yer..akak harap tak goncang meja..hihi..

Ainnur Afiffah :) said...

haha.. betul2.. dulu duk asrama cam tu la jugak..

akuwanblur90 said...

all da best soly soly

Chegu Zubir said...

salam...entry khas utk anda kerna join segmen c.z

http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/semua-duk-gila-time-exam.html

tq so much

GeminiGurlz said...

makan xhenti2! betul2....
btw..gudluck...
dari blog chegu zuber...