Thursday, June 9, 2011

StoryNory : Citarasa blogger tak sama

Assalamualaikum......

Selamat petang semua !!............. Hangat semalam apabila abg ben membuat segmen jom kritik belog............... Pada mulanya, aku takut la jugak nak join...........lagi 1, aku tak reti nak kritik-kritik belog orang ni.................Puji pandai la....acecececeehhhhhh.......heeeeeeeee........... Tapi, aku join jugak.............. Nak tahu jugak, kritikan bloggers kat belog kita kan.............

Tetiba, dapat la feedback daripada sesetengah bloggers lain.................. Tapi, firstly, timo kasih la sebab mengomen............I like !!...........heeee........ade puji, ade kritik and so on...............Mujur lah takde yang buat gila duk maki hamun belog aku ni.............kalau ade, memang nak kena sumpah...............hahaha..............

Aku akui, belog aku putih aje............tak ceria dan simple.............Aku dah jemu la dengan mainan warna ni.........nak try benda baru lak............... Baru hidup rasa nikmat sebaiknya kan kan kan................. Tapi aku menerima seadanya komen-komen tersebut.............Sebab bloggers ni, readers..................Depa baca ape depa suka, dan apa yang depa berkenan aje.................. (sila lah berkenan dengan belog aku ni.heee)....................


Lain orang lain citarasa la kan................Ade yang suka, ade yang tak suke............Manusia mana ade same even kembar sekali pun..............Macam carik jodoh jugak la kan.................., ade taste nak mat salleh je lah.......Yang up sikit, taste mengurat si Tan sri, datuk-datuk ......................eeeeee...........tanak lah aku...........hahahaha............At last but not least, terimakasih daun keladi..........Lain kali, kritik la lagi eh..........heeeee...........

P/s : Besok KUIZ !! mengejut sungguh......memang nak mati la................

10 pasang kasut tumit tinggi:

adwafarahin said...

style la background blakang! :)

farahin nasir said...

nnti ceq kritik lagi noo.. kaw2 punya..
hehehe.. :)

pantang bab tegur menegur nih!

'CikMimiEy' said...

ahaaaakkkzzz , mmg x dpt dnafikan citarasa kita masing2 berbeza kankan .. huhu ;)

Nor Suhaiza said...

gud luck kuiz esok...
:)

Ly_Tulip said...

wow! sepantas kilat die tuka rupa blog die..hehe :)

KAMIHIDUP said...

dah ok blog ni, ringan, tak berat sangat. :)

+_Miss.Jannah_+ said...

simplicity can be beautiful :)

sudi x nak join segmen kite yg baru nak blaja ni? :)

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/miss-j-pon-nak-buat-segmen-jugak-boleh.html

jgn mrh ye.. :p

Bigdaddyz said...

cantik yer blog ni ...lain macam...

HAFIZAL said...

erm...nak kritik apa yerk...wat masa nie tak ada pe yg nak kritik...hehehehe

ir yien 9897 said...

saya suka blog anda... PUJI2 :)