Friday, June 10, 2011

StoryNory : Gula-Gula itu bukan kami.. !!!

Assalamualaikum.............

Selamat petang semua !!!! ................ Redup je hari ni............Seakan memahami kesayuan hati ni.............(mood nak berjiwang..ngeee)..... Ditinggalkan keseorang di teratak serba MEWAH di Hotel UO............... Jangan tanye aku kat mane hotel tu.........Nanti aku sekeh !!!!...........Berani, tanye la............hahahaha..............

Alkisahnye, sambil duk membelek hardisk aku, 500G yang sikit lagi nak penuh...............Sibuk memikirkan ape yang perlu di remove ............tak tahu nak remove ape............... movie/drama saje dah 300GB lebih...............Biase lah peminat setia Drama Korea la katekan ..........:p.............(dah terjuih lidah korang ye.).............Aku minat drama K-pop , lagu-lagu K-pop aje tau.............Bukan la fanatik gile sampai pengsan pun ..........(kang tak pasal2 aku pengsan jumpa GULA_GULA ).............hahaha...

Berbalik ke cerita asal.........Aku pun membelek la album-album gambar lame...........Banyak la jugak kolek-koleksi gambar yang memenuhi space 500GB aku tu..........Biarpun aku tak Lawo !! .....aku nak bergambar, aku punya suka la kan..............haissshhh...laser sungguh jari-jari aku ni menaip............tak pasal-pasal kene potong jari buat sampel kang...........haaa....... belek, punya belek, tengok la album gambar yang kami hangout sesame tuk kali 2nd last sebelum perpisahan kami ..........yela2.........masing-masing sudah bawak haluan sendiri............tunggu grad aje bulan 9 ni..............aku ??? ................ Aku bukan pelajar extend ya !!!.......harap maklum............Aku Junior diorang sebenarnya.................Tapi kami ni jadik geng kamcing sebab memandangkan majoring kami same plus umur pun baye-baye aje.........Cume akak z aje ter"akak' sikit.........heeee... Z !! ...jangan marah aku na !!.... aku puji ni........... Hang mantain lawa !!!....Dun wori..............


Having Luch at Mc Donald sambil tunggu Unstoppable main ^^

Kami bukan GULA-GULA.. Harap Maklum....haha

Looking for the right one ....jeng jeng jeng !!!!.. deeply meaning yaww !!

Z !!! the beauty one awww !!..

The innoncent Pera !!!

She's dream bout anabella cruz !! Ella create herself......suke berangan!!! hahaha

the only one....left by them ..Me..soly

At last !!......terima kasih kawan !!!........terima kasih uolz gak tak jemu baca dari atas sampai bawah !!!! tabik la korang......a grand congratulation ............tak mahu dah panjang-panjang !!!............ poning kepale pulak nanti !!..... ADIOS !!!..........WASSALAM.......PEACE !!!

P/s : berjaya menjawab kuiz dengan bahagianya hari ni.. *tet* :p

P/s : tajuk entry tiada kena mengena dengan aku, atau yang masih hidup dan telah tiada/tak wujud..HM

P/s : Gula-Gula sedap eh.....yum..slurp !!...10sen 2 bijik ....:p

6 pasang kasut tumit tinggi:

farahin nasir said...

ingat gula-gula tadi.. baru nak pengsan.. hahaha

:)

perghhh..akhirnya kepuasan d rasa..

EiZaRaZiErYa said...

suke lah pic2 tu...huhu..
one day nk amek cm 2 jgk..wink3 >_<

tiefazatie said...

haha..tajuk entry xthn..but nice picca..=)

Elih Japahar said...

gula-gula la awak semua ni=sweet-sweet la awak semua ni hahhaha..>_< nice

KAMIHIDUP said...

wah, kreatif ambik gambar macam tu. :)

Ly_Tulip said...

macam kt mid je... huhuh