Wednesday, June 22, 2011

StoryNory : GA itu milikku

Assalamualaikum..............

Selamat pagi semua !!! (entry ini ditaip pada jam 10.38am).................Alhamdulillah.......selesai paper yang ke 2 sebentar tadi..........Bakal menyusul pula paper ke 3 esok.............Yeah, esok LAST paper dah...........suka !!!............... Sambil relax rehat2, aku pun berkesempatan bukak blog ............Dunia aku.........heeee

"tpanjant boboi".....aku nak ulang je ayat JEP Sepah tu.............AKu tak SANGKA sungguh menang GA yang dianjurkan oleh Hsue Craft ni.............Yelah...sebab aku tak pernah menang ape2 GA atau kontes pun sebelum ni...............Terharu sungguh..............Biarpun dapat no 2 aje, tapi sungguh terasa kesyahduan tu.....ecececehhhhh.......bermelodrama pulak aku..................

BtW, aku nak tayangkan kat korang, ape yang aku menang...........Tengok ni...........

Tadddaaaaaa~

Dah dapat hadiah ni, kena kasi ucapa sikit la kan.........ehemm2(test2 keyboard)............Terima kasih banyak buat penganjur iaitu Hsue Craft sebab buat GA cambest ni !!...........Teruja tak abis lagi ni.,,......heeee............ So kawan2, sesape nak beli doorgift, atau cenderamata buat kawan-kawan atau insan tersayang boleh la berkunjung ke Hsue Craft ni....................harga yang ditawarkan pun murah dan berpatutan.....................:)...........ok....Terimakasih sekali lagi buat penganjur.....................ADIOS !!!!!

Nak daftar Churp-churp?? jom klik sini :)


16 pasang kasut tumit tinggi:

'CikMimiEy' said...

wahh , tahiniah menang GA ...
awat x ltak gamba skali lam frame comey tuh.. muehehehe

btw, GUD LUK 4 ur last paper besok !

SoLy SoLicious said...

beluk dpt lagi...die baru nak post...heeee..^^

Thanks :)

kotak bulat said...

wah~ untunglah..heheh..
tahniah2.. da boleh start pikir nak ltak gmbr ape nnti..hehhe

Muhammad Afiq said...

selamat berjaya untuk exam..=)

NURUL AINI NORAZMAN said...

sonoknya menang GA,.tahniah,.=))

KAMIHIDUP said...

tahniah, panjat boboi.

Golden Rose said...

congrats

man yusoef said...

haha..antara benda best berblog ni adalah join GA/contest..pastu dpt hadiah..wuuu

Amy Syaquena said...

tahniah ye..

selendang merah said...

taniah...:)

Anonymous said...

Good Article

Подтверждаю said...

as salam..wah! tahniah!
pakcik tumpang gembira

;)

Anonymous said...

Everyone involved advertising online knows that linking is an essential a part of success. There are several link building resources available on the market, and also the list continue to grow providing incoming hyperlinks are so crucial that you the life our blood of an on the internet presence. You'll be able to build site to your website by yourself, use building links software or maybe outsource the full job.

xrumer
http://xrumerblasts.in/

Qamaruls said...

saye dulu menang cik epal punye contest. no2 gak laa

tpi sampai skrg harommmmmmm.
kecewe jer

FasiHaH SupiaN said...

cantik frame tue...:)

iPai said...

wah2 .. cantik ye frame tuh ..