Tuesday, June 21, 2011

StoryNory : Bukan kisah Nora Elena

Assalamualaikum......

Selamat petang !!.......... Alhamdulillah, berakhir 1 paper hari ni....... 2 paper lagi menanti......esok dan lusa......... Banyak lagi kene study.......(nyempat lagi update belog..) heeee............Walaupun kisah Nora Elena dah tamat, aku nengok ramai je masih post pasai Nora Elena........rindu kat Nora ke kat Abg Seth?? ............hahahaha............

Ini ha.......kwan aku........musim exam ni lah die buat gila.......conteng tang mane tah..........Perghhh......memang hebat penangan Nora elena ni ye...........


Btw, aku bukan nak cerita pasai Nora Elena...........Aku nak bercerita kisah aku dan Dominos sebenarnya............. Nak habaq mai, ni lah 1st time aku kol pizza tuk hantar delivery............Cik "H" bukan name sebenar ni mengidam Dominos............Al-maklum lah musim exam.............Pewut sentiase lapar..........Minta di isi............

BTW, kami ingat penghantaran die lame kemain..........Tapi kejap je rupenye.........Setengah jam je dah sampai pizza kami.............. Kami order "regular" "BBQ chiken".............Ini lah rupenye............


~jeng jeng jeng~

Dimulakan dengan "Bismilla" + Doa Makan :)



P/s : Alhamdulilah...Kenyang sudah....Mekasih Cik "H" bukan name sebenar :)

Jom klik sini :)

klik
sini jua :)
Nak daftar churp churp? jum klik sini :)
TQ~




13 pasang kasut tumit tinggi:

NURUL AINI NORAZMAN said...

berhantu jgk nora elena ni,.heheh
sedapnye pizza,.serius lama da xmkan pizza ni,.=p

Nazzue said...

Hadehhh lapo pula tengok...

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Siti Nurhaliza Bertemu Peminat

Ly_Tulip said...

adesh!Tetbe je rasa lapar... Huhuhuh

FasiHaH SupiaN said...

adooiii lama tak makan dominos.....

selendang merah said...

wah sedapnya..bertambah lapa nie..:)

Far8 budak baik said...

hahaha tak pyh nk
mist sethan sgt lah kn..
hahahahaha...
lepak pizza tgk aron aziz mmg jadi..
hahahaha =p

Amy Syaquena said...

baru lepas makan tengok pizza terus lapar semula..

Tuan Tanah - Jefri said...

oit order pizza lenkali ajak la aku nak gak merasa satu slice...hohoho

Qamaruls said...

macam laptop dah kotak pizaa tue. haha

saye suke piza BBQ chicken. layanz
baru lain drp yg lain

ABU said...

wahhhhh..sedapnya..

Подтверждаю said...

as salam.
.erk..makanan.
wuwuwu..jangan tunjuk makanan kat pakcik. pakcik sukaaa~
hehe~
oh. exam.. buat baik2. jangan samapi makan terlebih2 pula. hehe~

churp-churp.hehe..pakcik taa akaun churp-churp pun..adei..

pakcik nak tanya ni :

Perlu ke Orang Perempuan Gila Supra dan Tupperware?

biasa blogwalking? ingin menambah bilangan pembaca & pengomen setia berbanding pengikut blog?
ziarahlah mereka yang aktif mencari win-win situation dibawah :

Promosi Terima Kasih Promosi ;)

iPai said...

wah .. pizza x-men dominoes ... lama tak makan domino's hhuuh

iPai said...

act, pesan dominoes ni memang cepat .. kalau lambat, kita dapat kupon discout ..