Saturday, June 18, 2011

StoryNory : habis MADU , SEPAH tak buang dah..

Assalamualaikum.....


Selamat petang !!! dah makan belum ??....................... Hari ni, aku bukak FB........................(gaye mcm lame je tak bukak FB).............. Lepas tu, aku terpandang la wall Post oleh salah sorang kawan aku.............. Ni ha....kite storynory dulu...............

Korang mesti nengok Maharaja Lawak semalam kan kan kan..............Aku tanak komen pape..........tanak share video pape..............Aku nak share gambar yang aku amik dari kawan FB aku..................Memang kreatif sungguh otak geng-geng SEPAh ni...........Boleh pulak buat show lagu tuh.................Menjadik lak tuh......................


Semanis Kurma VS Manisnya kurma ini

Pape pun, boleh la wat peribahasa baru lepas ni........................ Habis MADU, SEPAh tak buang dah........ heeeeeeeeeeeee........... ADIOS!!!!

22 pasang kasut tumit tinggi:

adwafarahin said...

hahahah x bole blah sjibik kot :P

SoLy SoLicious said...

Sejibik .....hahah

P/s : Ko memang pantas la adwa..haha

Nazzue said...

Sepah memang terbaek... :)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

raihana said...

sepah memang lawak lah!!
=D

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. memang best ^^

*zana nak mintak tolong cikit ,. click sini
http://syazanasani88.blogspot.com/2011/06/mohon-kerjasame-blogger-sekalian.html

Encik Luncai said...

mcm best je maharaja lawak minggu ni..mlm ni tgk kat youtube..hehe

SoLy SoLicious said...

@Nazzue @raihana @Nur Syazana Mohammed Sani = memang lawak pecah perut..heee

@Encik Luncai Rugi tak tengok ^^

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Muhammad Afiq said...

lawak sepah memang baik punye..hahaha

FAUZI NOR said...

Lawak gila kan sepah nie.. terbaik la... huhuhu

niena shopping2u said...

haha, mmg terbaik la dorang tu..

HonEyBuNNy said...

ala....

ila xtengok la raja lawak minggu neh...ramai dah cakap best..nak tengok skrg jugak..huwawaw

Aida Azryn said...

haha. sepah memang terbaek ah! :B

SoLy SoLicious said...

@Muhammad Afiq = heee..baik punye..DAFI

@Fauzi Nor @niena shopping2u @Aida Azryn = sepah terbaik.

@HoneyBunny = rugi ha xtgk...hee

SoLy SoLicious said...

@Muhammad Afiq = heee..baik punye..DAFI

@Fauzi Nor @niena shopping2u @Aida Azryn = sepah terbaik.

@HoneyBunny = rugi ha xtgk...hee

Bigdaddyz said...

macam-macam budak sepah tu...hehe

Подтверждаю said...

as salam..
adei..lama dah pakcik tak layan cite astro. hehe..kumpulan sepah.
ok la tu,. ada idea yang pelbagai..tapi mungkin ke akan jadi macam senario?
senario dari mula kemunculannya dari sinaran passport, memang banyak idea..

tu pakcik suka sebab layan dari sekolah rendah lagi. hehe..harap sepah dapat mengekalkan kualiti lawaknya sampai bila2 =)

entri baru pakcik~ :

Hukum Menconteng.kamu hado??

Sunah Sakura said...

heheheh~ kelakar diorang buat lawak hari tu! terbaikkk la sepah!

k e y r i said...

hahahahahahhaha kelako weyh... wakaka

Far8 budak baik said...

hahahaha..tak ley belah
betul sepah ni...
mesti terkentut-kentut gelak kn..
agaga =p

Mrs. Farhan said...

Kelakar gila si jepp tu. Dah la semput. Hahahhahahah.

iPai said...

salah laa peribahasa baru tuh .. habis madu sepah, tak habis-habis lagi ...