Sunday, June 19, 2011

StoryNory : Single baru mizz Nina

Assalamualaikum...............


selamat tengahari !!........ Jum luch !!!...............Aku belanja !!................Siyes aku tak tipu ni.....................hahahaa..... Meh aku belanja korang luch dengan resepi baru iaitu "take over"...............Amacam??...............Nak tak??.............heee........... Chef tukang masak antarabangsa aww...............MiZZ Nina..............dan chef import khas iaitu Flo Rida...............Bukan senang nak jemput chef2 antarabangsa ni masak tuk korang kan...............ape lagi.......Jom Layan !!!..............

Mizz Nina_ Take Over

~Flo rida~




Dah nak nikah pun sempat lagi na buat single baru.............Dengar cerita mizz nina dah terbang ke "MIAMI" sebab nak buat video klip..... wallaaweehh... Kite tengok sama ade malatop dari "what u waiting for" atau tak..... ADIOS.....

p/s : terasa macam jadik penyampai gossip artis lak..... (release study maaa)





9 pasang kasut tumit tinggi:

NURUL AINI NORAZMAN said...

tinggi cita nk jadi pnyampai gosip ha,.hahaah

miz nina ni dh mcm artis hollywood dah,.heheh

SoLy SoLicious said...

eh eh...taknak sy jadik penyampai gossip....tapi terperasan macam penyampai gossip aje..heeee...

EYFAalias said...

tak minat mizz nina. huhuhu

syuwai said...

tak minat X____x

ok la sekali sekala buat buat entri mcm ni, bl0g jd lebih menarik ^^

Encik Luncai said...

masa mula2 dgr lagu "what u waiting for" igt artis luar negara..rupanya org malaysia..terbaik la

SoLy SoLicious said...

@EYFAalias @syuwai == haha..sy pun bukan peminat mizz nina,...sesaje nak share kepade peminat2 die aje...tapi lagu leh layan la..hahaha....

SoLy SoLicious said...

@Encik Luncai = Kite tunggu video terbaru dr die nanti.. ^^

Подтверждаю said...

as salam..
oh..misz nina tang teh tarik creq tu ke? suara ada umph

=)

penyampai gossip? adei..
hehe.

>_<

iPai said...

sapa dia ni .. tak kenal laa .. heheh