Monday, July 25, 2011

Isteri pasang dua

Assalamualaikum......

Selamat pagi................... Isnin datang lagi............. Hari aku duk jengah Mymetro.............. Paparan utama bertajuk "Padah duakan suami..Fitnah Makan diri".............. Tapi Allah tu maha Agung.............Akibat membelakangkan suaminya, dan menuduh kononnye suami die pembawa HIV, last-last die yang dapat daripada kekasih yang ditemuinya melalui laman sesawang FB................Suaminya bersih je takde pape..........................

P/s : tak bau syurga seseorang itu apabila menderhaka kepada suaminya, apatah lagi membelakangkan suaminya untuk bersama kekasih lamanya dan membuat tuntutan fasakh serta memfitnah suaminya..............Sesungguhnya syurga seorang isteri itu dibawah telapak kaki suaminya............. renung-renungkan ^_________^

15 pasang kasut tumit tinggi:

BERT said...

oh yeke... hmm manusia yang tak tau bersyukur tu yg manusia yang sangat rugi..

mizzkechique said...

jahat!!! kn dh kena balasan.. Allah tu maha adil, siap bayar cash lg kt dunia...

Munna said...

tu la...x bsyukur ngan apa yg ada...mnta2 la kita dijauhkan perkara2 mcm ni.

soly,jgn nkl2 okeh...hahaha

Anak Wak Mail said...

Nauzubbillah..saja je cari pasal masuk ke mulut naga!Allah tu maha adil!

aimie amalina said...

betol!
sangat dasat pompuan ni
sanggup membonekakan suaminye cam tu..
aiyakkkk~

cheqwa said...

nauzubillah...huhu,apelah pmpuan tuh. :/

DoodleLicious said...

kena jadikan pengajaran la kes ni kan

kalau nak dudel free, datang lah sini ek ^_^

Sunah Sakura said...

Allah membalas sesuatu itu dengan yang setimpal kan...

NasZ said...

betul tu..syurga di bawah tapak kaki suami. Mungkin dia tak sedar dan dibutakan dengan nafsu?

MOHD NASER.com

syarifahsidrus said...

allah nak tunjuk,sekejap je kan

kerisperak said...

nauzubillah.. memang tak cium bau syurga la si isteri tu..

syurga seorang isteri terletak ditelapak kaki suami, dan syurga suami terletak ditelapak kaki ibu..(indahkan islam?)

Nurhasliza Jeffry said...

Wah! Berani betul cari pasal nak kene makan dengan api. Hurmm.

siti kektus said...

haha. paddan muka dia. tulah siapa suruh curang ngan suami.


ish2. mintak dijauhkan lah dari sifat2 macam tu kan. ;)

siti kektus said...

haha. paddan muka dia. tulah siapa suruh curang ngan suami.


ish2. mintak dijauhkan lah dari sifat2 macam tu kan. ;)

iPai said...

betul laa .. dasat cite ni .. ada ke patut dia pergi tuduh suami dia lagi .. adeh .. takleh blah sungguh ...