Wednesday, July 13, 2011

Soal dan jawab : lebih panas dari Anwar Hadi

Assalamualaikum...............

Selamat pagi............Selamat tengahari..............(11.26am)............teheee..........Maaf la ..........Tajuk kemain lagi........Panas semacam aje............Sebenarnya aku salute lah kat mamat tuh............sape lagi, anwar hadi lah..............Banyak betol menang award dari WoW DIGI termasuklah award Top Bloggers............Perghhh.......... Hebat!.......

Berbalik kepada cerita asal...............Malam tadi, aku ade buat satu entry ringkas.............Soal jawab terbuka..............Sesiapa ade soalan2 tuk diajukan, aku akan jawab secara terbuka sekarang................ Terima kasih atas soalan-soalan kalian walau agak similar antara satu sama lain.............

Jom kite nengok soalan-soalan panas dari bloggers ke SS ( solicios storynory)

Soalan 1
  • siti Kektus : mau panggil ape ye? tak sol? hehe *solicious*
  • SS : Flexible.........Boleh panggil Soly......... Solicious just name publisiti belog......^______^
Soalan 2
  • NA : Siapa nama penuh?Asal dan lahir di mana. Sekarang menetap di mana?
  • SS : Solihah Bt Abd Rahman :) berasal dan lahir di Terengganu :) juga menetap di Terengganu sekarang :)
Soalan 3
  • Siti Salwanie : bile nak kawen ? bile nak dapat baby ? bile nak tu nak ni bla bla bla.. byk ni nk tnye nih..pos surat bleh ??
  • SS : InsyaAllah.. Sekarang pun boleh kahwin..tapi tiada pasangan...hahaha.......Baby?? amboi.... kahwin pun belum caner nak dpt baby.......... Banyak sangat tanye, pos ajelah surat.. ^_____^
Soalan 4
  • Elih Japahar : Apa tujuan awak berblogging? :) umur dah berapa?..masih study ke dah bekerja? manyak soal pulak haha
  • SS : Tujuan sy berblogging sebab saye suke merapu......teheeee.........minat sebenarnya :) Umur InsyaAllah 22 pada 7 dec ini.......sila ingat tarikh tu ye... :) Masih belajar lagi......UKM bangi ,amik ekonomi major Islam ,Minor businnes :p...... memang soal tu banyak..hahaha
Soalan 5

  • Jefri : nak tanya soli nanti belanja aku sate kajang ngan kfc bukak sem bulih dak? hehe.
  • SS : Boleh2.. aku suke benor belanja orang bila depa yang bayar sendiri..... Belanja jugak kan...heee
Soalan 6

  • SS : Belum ^____^ ngeh ngeh ngeh jugak....heee
Soalan 7
  • NasZ : Movie Melayu mana yang paling awak minat dan kenapa?
  • SS : Magika. Sebab tak cerita tu sangat unik.....Tak pernah terpikir depa leh wat cerita lagu tuh.. sangat kreatif ^_____^
Soalan 8
  • Specky : bf awak nama apa? tak boleh cakap tak ada okay hee~
  • SS : Panas sungguh... BF?? Bestfreinds : DayahHassan,Little chenta,5geng sekampung,A.J,Wana....Boyfreind : None ^_________^
Soalan 9
  • SS : Ape- ape pun boleh :)
Soalan 10
  • Niena Pengembara Ilahi : nak tanya, ada abg lelaki tak? ada org terdesak nk wat suami hehehe...ok.. ni soalan btul punya..pakwe nama apa?tggal ktne?pakwe tu ada abg tak.
  • SS : abang lelaki ada..heee... tapi sorang aje...tu pun dah kahwin,..heee...... Pakwe tu ape ye?? tet*.......Masih mencari name pakwe ni....^_____^.... Tinggal di Terengganu :).......... Lepas ni saya carik pakwe yang ade abang yang single tuk awak ye ^_____^
soalan 11
  • SS : Belum lagi.... ^___^ heeee
Soalan 12
  • SS : Siti hawa Bt Katmon...die classmate sy yg duk KIY.. Pswod?? teeett...Rahsia ^_____^
Soalan 13
  • SS : Bile-bile aje...jom......sy belanja, bayar sendiri ye...kehkehkeh
P/s : Harap semua berpuas hati dengan jawpan tersebut :) ....At last but not least semoga Anwar hadi tidak menyaman aku sebab guna nama die buat entry...teehhhhh....ADIOS !!!!!!!!

Jom singgah-singgah depa-depa yang awesome menanya soalan ke Soly :






14 pasang kasut tumit tinggi:

siti kektus said...

orait soly. hehe :p

macam omputeh dah. :p

anismelon said...

wah..dipromote..heeee..kalo cenginie..tak pelah..anis bayar mekdi..kikiki..:p

GaRy™ said...

hahahaha... sengal je semua jawapan tuh... hahahahah~..

Far8 budak baik said...

ak mane???
hahahahaha
majok ar cam ni..
grrrrrrr

SoLy SoLicious said...

@Far8 budak baik kamu menanya jugak kew?? takde pown.. huu

Elih Japahar said...

woww! single lg rupanya haha..thanks promote link sy, tharu sgt :)

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

Niena Pengembara Ilahi said...

hahaha.. jujur nmpaknye jwpn tu :D

KAMIHIDUP said...

ok nak tanya, alamat rumah apa? nak masuk meminang, boleh?

iPai said...

wah .. tak sempat datang nak tanye .. uhuh ..

banyak juga yang menanya tuh .. yang paling menarik pasal filem melayu yang diminati tuh .. sama r ..

Jefri said...

bayar skli la soli...baru full pakej belanja..;)

...Minah BluR... said...

haha penat soly nak menjawab yg sal kawen ngn boyfie tuh hehe

suhaili sarif said...

waa ramainya yg tanya soalan
hehehe

iPai said...

orait dah jumpa nama asal ni .. nak kena latih otak untuk ingat .. solihah, ukm .. hehe