Tuesday, July 12, 2011

Soal dan jawab : tanya sahaja ape soalan pada saya

Assalamualaikum..........

Selamat malam......... Maaf........tajuk entry agak panjang............Tapi karangan yang ringkas sahaja........teheeeeeeee............Nampak kan........ ini bukan segmen contest atau ape.-ape pun yang berkaitan sewaktu dengannya.............Cuma saye nak merapatkan hubungan antara kekawan bloggers ...........

Anda boleh tanya saya ape sahaja.............di ruangan komen dibawah...........tidak perlu buat entry..............Esok ,InsyaAllah saya akan jawab semua soalan kalian dan link kan korang punya belog............Plus, dapat mempromote kan korang punya belog kan........................

TQ~

tanyelah ape sahaja di ruangan komen di bawah ^______^

Cth : hobi ka, feveret makanan ka...simple2 pun xpe....jgn tanye susah2 ye~



~kaunter pertanyaan sudah TAMAT ~

^__________^







20 pasang kasut tumit tinggi:

siti kektus said...

dapat lolipop tak? tehee~ :p


mau panggil ape ye? tak sol? hehe *solicious*

NA said...

Siapa nama penuh?
Asal dan lahir di mana. Sekarang menetap di mana?

Maaf saya baru lagi, tambah ketika segmen. Jadi soalan tu mungkin soalan remeh.

Pencarian Jiwa Diri Saya

siti salwanie said...

bile nak kawen ?
bile nak dapat baby ?
bile nak tu nak ni bla bla bla..
byk ni nk tnye nih..pos surat bleh ??


p/s : xjawab soalan aku ni xtaw ah.. :p

Elih Japahar said...

Apa tujuan awak berblogging? :)

Elih Japahar said...

umur dah berapa?..masih study ke dah bekerja? manyak soal pulak haha

Jefri said...

nak tanya, soli nanti belanja aku sate kajang ngan kfc bukak sem bulih dak? hehe.

lagi soklan, mende kuih raya peberet?

...Minah BluR... said...

dah berpunye ke blom? ngeh ngeh ngeh

NasZ said...

nak tanya apa ek?

ok2..

Movie Melayu mana yang paling awak minat dan kenapa?

hehe..

MOHD NASER.com

specky said...

bf awak nama apa? tak boleh cakap tak ada okay hee~

Adam Afiq Masyhura said...

soalan : ko nak aku nak tanya apa.?
ha.tu ja.terima kasih.

Adam Afiq Masyhura said...

soalan : ko nak aku tanya apa.?
ha.tu ja.terima kasih

Niena Pengembara Ilahi said...

nak tanya, ada abg lelaki tak? ada org terdesak nk wat suami hehehe...


ok.. ni soalan btul punya..pakwe nama apa?tggal ktne?pakwe tu ada abg tak?

hamzah ian said...

da kawin?

Подтверждаю said...

as salam..
pakcik nak tanya, siapa klasmet soly yang dok kat KIY,
ekeke~ nanti pakcik tanya lagi. ngantuk. nak tido jap

=p

alang-alang dah datang, pakcik nak tanya nih~
soly tahu tak apa benda..

Isle Of Man? adei..pakcik tersalah jawab. gagal.haih..

>_<


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Подтверждаю said...

ha!
apa password wifi soly?
ekeke~ kalau bawa 2 laptop, boleh guna akaun soly

=p

anismelon said...

nak tanye gak..hehehe..bile nak belanje mekdi..hehehe..

ir yien 9897 said...

pilih kawan blog macam mana utk nak berkawan dengan lebih rapat???

iPai said...

ramai yang tanya ni ..

iPai said...

ramai yang tanya ni ..

MSS said...

alah..tak sempat