Tuesday, July 12, 2011

StoryNory : oo...patut la butang Followers hilang 2,3 hari

Assalamualaikum..............

Selamat tengahari.............. (jam 11.29am)............... Rata-rata mesti dah perasan kan..............dah 4 hari gadget followers hilangkan diri.............. Aku pon duk pening dah, tang mane die lari.............mengajuk kah?.............. huhu............. Tengok, 2,3 hari, takde lah follower baru aku.................

Jeng jeng jeng................... Suspen sungguh blogspot neh...........Rupenya sudah renovate butang follower...............Sebelum ni kan keluar "follow".............. sekarang ni,kat gadget tu,dah jadik "join this site".............. renovate rupenya.............Blogspot ni tak tahu betape gundag gulana hati bloggers-bloggers ni bile butang "follow" lesap kejap baru-baru ni............



Ape pun, lepas ni, tak leh dah la nak guna ayat ni " jom follow saya" atau "thanks follow saye"..................lepas ni kena tuka lah " jom join my site" atau "terima kasih join my site".................macam gedik aje bunyi...............selamat menikmati butang baru ^____^.........ADIOS !!!


jom tengok pameran vios limited edition...Klik sini^___^
Nak tahu pasal proton exora lak?? klik sini ye ^__^ TQ




18 pasang kasut tumit tinggi:

NasZ said...

ayat skema plak..muahaha..

MOHD NASER.com

Far8 budak baik said...

aku bukan nk pengsan je
macam nk terjun bangunan
pun ade..
hahahaahaha

dah ar widget tu pergi tanpa berita grrrr

mizzkechique said...

kannn, dh ubah ckit..hehe

...Minah BluR... said...

kelakar ase!
berhari hari lesap upenye nak renovate tu jek! HAHA
papepun...skunk dah ade hehe.

JOm tengok segmen berhantu!

cik najihah said...

hahaha tau x pe..buat saspen je kan

EYFAalias said...

hehhehee. dah baru dah. patut la hilang kan? :P

Mrs. Farhan said...

Ehhh, baru perasan. Hehhehe. Ingatkan blog org laen je gitu, rupanya sume blog cmtu. Hik3. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

Zulqarnain Musa said...

hehehe tula yg d'katakan...'bler mentari hilang,mcl hjn n ribut...aftr tht bru klihtn indhnya pelangi..' --->alamk terjiwang plak..hehehe sila sepak sayer

::Miss Hearty:: said...

hehe.wat suspen je kan..kite pon terkejut berok gak..:p

Farhana Jafri said...

no wonder la.. nsib ari ni dh okay.. jiwa kacau gak bile button ni hlang.. hik3

jemput singgah ANASAURUS :)

shaFazie said...

cik soly nie kelakar...hehe
nasb dew balik kan....hehe

Beeha B. said...

oh widget follower tu mmg hilang ke? ingatkan line tenet lmbt loading...hehe....

KAMIHIDUP said...

kalau ada prob tu memang tengah upgrade lah tu jawapannya. :)

ir yien 9897 said...

follower dah letak jawatan,syarikat lain yang amik..

so ap lagi..

join my site :)

Elih Japahar said...

Ye..mmg hampir 3hari widget follower tak kuar tu, tension jg mula2

Подтверждаю said...

as salam..
hehe..pakcik punya button pun dah bertukar. tapi takde la sama yang macam dalam gamabr tu. hehe

=)

join this site. agak2nya, apa la jadi lepas ni. hehe

anismelon said...

kite nye pon dah bertukar..huuuu..ingt ke ritoh tnet anis yg prob..jenuh dok refresh tak kuar2 gak..upenye nak berwajah baru..hehehe..

iPai said...

widget baru ni dah lawa kan ?