Sunday, July 24, 2011

StoriNori : AWAS !! entri berjuta LEMON

Assalamualaikum...

Selamat malam semua............. Malam ni, aku nak wat entri pasai berjuta lemon.......... Kebanyakan belog yang aku blogwalking, bila duk tayang gambar, asyik duk sebut gambar berjuta lemon..........Antaranya, terfemes Yuyu Zulaikha, Nur badiah lai, AriifShah........hummmmmmmm........Ape kebenda lemon tuh???.......


Kenapa bukan berjuta papaya ????


Kenapa bukan berjuta banana??


Kenapa bukan berjuta orange???

Sumpah aku belum memahami apekah maksud disebalik berjuta lemon tuh yang korang duk sebut-sebut sangat tuh..........Explain plesss~...teeeheeeeee

Walau aku tak faham, aku tatap nak kasi korang nengok gambar berjuta lemon ke tah ape lah yang sering digunakan tuh................. P/s : sediakan plastik jikalau anda ingin termuntah melihat aksi berikut.....teeeheee.......Sumpah gedik !...........

I
II
III
I
II
III
I
II
III
I
II
III
I
II
III
I
II
III




P/s : aku rasa gambar ni, elok kasi nama "gambar berjuta batu" amacam?? hahaha
P/s : Ketara aku edit di situ sebab nak cover jerawat pipi kiri......Ahhhaaakkkssss

14 pasang kasut tumit tinggi:

Anak Wak Mail said...

berjuta lemon sebab dulu ada iklan tu sebut..berjuta-juta lemon..iklan ape ntah..

NurFahz said...

pose ala2 manje gitu.suker suker suker!!tapi berjuta lemon tu ape ek??

K O R I E said...

itu bukan tajuk entri yuyu zulikha ke? berjuta lemon

SoLy SoLicious said...

@K O R I E ade eh?? mybe sy xperasan..huu..nanti sy p usha... tp sumpah sy tak tahu apekah lemon tuh, sebab beberape blogger yg guna..bukan setakat yuyu aje... ^__________^

Nurhasliza Jeffry said...

Entohla. Teman pun tak tau amende maksudnya, Tapi kat Yuyu Zulaikha pun ada gak. Gambo berjuta batu tu memang terkentot-kentot tengok. Hahahaha.

SoLy SoLicious said...

@Anak Wak Mail ade iklan eh?? hmm.. wajib carik tuh..heee

@NurFahz sy pun x pasti sebab tu sy menanya..heee ^______^

SoLy SoLicious said...

@Nurhasliza Jeffry ha .. betol2.... selalu die guna... tp sy xpahm ape mksudnye aje....heee

cik pip said...

berjuta2 batu dtg singgah sini..:P

cheqwa said...

rasanya dari perkataan million kot.kan nak dekat2 dengan lemon..hihi.berjuta million=berjuta lemon :D

Gogoreng Ada said...

Gambaq last tu mcm ikan duyung versi bertudung je.HAHAHA.

iPai said...

owh edit jerawat ye kantoi ..

sebab bunyi ye macam best kot .. berjuta2 lemon .. heheh .. maskud ye .. juta2 tuh banyak2 lagi .. sampai lemon jadinya .. hehe

i'm ezza haniza said...

hihihi..mcm2

FyzaLovato said...

ahaha.jerawat tu pemanis wajah.xpe. :D

shaFazie said...

jom berjuta rambutan hehee..


Credit:-pic cik Soly..sgt sweet3 n chomey :)