Tuesday, July 26, 2011

StoriNori : Doodle trade

Assalamualaikum.........



Terima kasih daun keladi to Cik Azzah !!....buatkan sy doodles comel ni...........heeeee............Kami dah macam belog kembar pulak......Kalo klik ke belog azzah, kome akan nengok header kami macam lebih kurang sama aje........Teeeheeeeee.................Azzah pink, sy Biru............memang kebetulan background sy pun more to kaler biru.............. Sy pun dalam proses nak belajar buat doodles yang awesome!!.......teeeeheeee.......ADIOS !!!

9 pasang kasut tumit tinggi:

Azzah said...

he..he..sengaja letak kaler tu..sama ngan background u

cik najihah said...

waa can enk buat doodle ni ek

Anak Wak Mail said...

wow..comel je..hihi..=)

siti kektus said...

wewiiitt~

dah tukar heaser tu. ;)

Mrs. Farhan said...

Soly, sangat2 comel. Tapi apa kata kalau SOly centerkan header. Mesti marveles. =D

cheqwa said...

comel! ^_^

fRaMe+LenSeS said...

comeinya doodle dia.. ;)

iPai said...

ni datang ilham nak buat doodle dari post ni laa ye ? heheh

Elih Japahar said...

Mmmg comel sbb tu suka dtg sini...eh! bloglist kat bawah dah...nice :)