Friday, July 15, 2011

StoryNory : hari paling memalukan

Assalamualaikum.............

Selamat tengahari................ jumaat datang lagi............dah makan belum..???........... ahri ni, aku saje nak berbasi-basi............memandangkan dah 2,3 hari aku kepupusan idea...............Tetibe pulak ade satu peristiwa memalukan berlaku malam tadi...............

16 julai, sepatutnye bufday bestfren aku "wana" .....(kalo die bace ni kompem tergolek2 lagi)........ So, aku takot aku ni lupe (belum tue da nyanyuk), aku buat la reminder kt enset buruk aku tuh.............. dah lame dah reminder aku tuh........aku refresh aku setiap tahun............ Then malam tadi, sambil duk layan citer korea, tetibe hp aku bunyi la *ting tong.............aku pun nengok le.........eh, bufday kawan aku rupenye......... Tanpa mikir panjang, aku dial teruih............ dengan nada gembira konon nak wish bufday aku pun ucap ler "happy birthday"............

Tetibe die senyap...........then die cakap aku tengah mengigau ke ape...........ha?? aku pun tergaru-garu kepala.......Aku pun nengok kat lappy aku........ Ya Allah..............baru 15 julai hari ni.........Pak pandir sungguh aku ni...............waaaa............mujur ler kawan aku tuh pempuan............die yang kuyu-kuyu nak tido dah jadik segar balik dah.............tergolek-golek la...........ape lagi............aku pun dah jadik macam kera dapat bunga.......tak reti duk diam pulak..........malu kemain lagi........ eksited sangat nak wish........kononnye boleh jadik orang pertama wish beday............

Photobucket

So,moralnya, Sila berfikir panjang dahalu sebelum buat ape-ape tindakan............. Nak wish bufday pun tengok dulu, betol x tariknye walaupun dah masuk jam 12 tengahmalam............hahaha...cuak gila........tak pernah aku tersalah macam ni...........teheeee....... ADIOS!!!!!!

31 pasang kasut tumit tinggi:

TWEETY BERT said...

ehhee ni mesti kes salah kalendar ni hehehe

Amy Syaquena said...

hahahaaha mesti merah padam muka malu kan.sepatutnya birthday kawan tue bila..

Munna said...

adddoooiii awal sgt set time tu soly...hehe

Подтверждаю said...

as salam..
adei..sampai macam tu sekali~
sila cubit pipi sambil geleng2~
inilah realiti~

haha XD


soly2 ada masalah nak buat entri? takde internet> nak jimat quota broadband?
ni ada..

Tutorial Dari Pakcik Untuk Buat entri Offline Tanpa Internet.

by : fadzli-rt.blogspot.com

MSS said...

comel la gif tu..hahaha...kesian..salah tarikh...=D

Acik said...

erkkk ... salah tarikh plak!
animasi tu lawa, boleh uat banner tuh! heheeee
kita nak tunggu jadi follower ke 666, boleh tak? mana taw, ada hadiah ke ... heheheee!
Amin!!

mizzkechique said...

xpe..jd org paling awl wish..hehe

Acik said...

owh lupa, kita letak blog ni dlm kite nyer bloglist! :)

666 .. heheheee!

Mrs. Farhan said...

Alaaa, cian SOly. Hheheh. Bila besday member tu sbnarnya?? =P

-geng pelangi siang-

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahaha~ini mmg lawak,. xpe2,.kire awal jgak la tu kan,.=p

Golden Rose said...

sha penah gak sms wish sehari awal...tetiba member reply 'wei hg nyanyuk ka apa...b'day aku esokla'...tapi sha cover malu balik ckp saja nak wish adv & jd yg terawa...hehehe

ir yien 9897 said...

hahaha.. excited bebenor...
sangat awal wish dari kamu..

bezday yien 1/8/2011 nie, awal bulan puasa, sila wish tepat pada tarikh nyer..hahahah

aMira~ said...

waaaa!malu nyer!haha..silap wish pulak..lawak2..

siti kektus said...

haha, tak pasal2 merah pipi. :p


lagi baik terawal, dari terlambat.

^^

KAMIHIDUP said...

wah, gambar gerak-gerak terbaik!

aduh, sedihnya tersalah wish.

tiefazatie said...

adui la..excited bebenor nie..hehe

Atiqah Wadiah said...

haha~xper lar kan..jnji smangat nk wish tuh ada ^^

Cik Meyo said...

ahaha. tak boleh blah XD

Aida Azryn said...

belom makan lagi ni haaa.. haha. :B

AyiLarimA said...

sangat comel laa kisah memalukan u ni.. hahaha.. bese laa kan, klau ari2 bese je, bosan laa hidup ni.. papepun, thanx ye cox singgh blog Mira.. :)

Elih Japahar said...

Tahniah Soly! anda blog pilihan Ben Ashaari...hehe, popular le pas ni :)

Acik said...

Laa ... jadi blog pilihan BA plak! Patut ler Acik x sempat nak kejar 666! huhuhuuu ...
jadi 669 pun tak per lah!
btw, tahniah!

nur said...

Haha.. Lawakle si soly ni.. Leh lawan usop wilcha soley2..

A a la dear.. Tahniah okeh..blog pilihan Ben.. Bila giliranku?

äþèéž™ said...

besday bff awk tu dgn besday saya sama lah... x sabar nak tunggu esok

man said...

pasti akan menjadi memori tidak akan dilupai...

anismelon said...

hahaha..untung kawan toh ade kawan yg sngt excited untuk ingt besday cenginie..hehehe..

Anif Abdullah @Mr AA said...

muahaha..over excited nmpak cik soly.hehe xpe2,itu tnda kitew hargai bff kita kan?? :)

Pn. Sheila said...

hehehe... sy pun kekadang pernah gak cam tu..

GaRy™ said...

hahahahaha~... malu2... nasib baik kawan pompuan gak... hahaha...

Luqeem™ said...

ahahaha..ksian..lpas ni buat reminder tarikh hri ni lak..kikiki

iPai said...

heheh .. malu cam tuh kira ok laa .. takde pape sgt .. sebab ikhlas punya pasal kan ..

kalau kesian buat picture gerak2 ni mesti comel ..
heheheh

comel laa gambar gerak2 ni ..