Saturday, July 16, 2011

Selamat Ulang tahun kelahiran buat WANA

Assalamualaikum.............

Selamat malam semua..............Masih ingat entry "hari paling memalukan" ?........ Aku tersalah wish birthday dia semalam (15julai)........sepatutunye birthday dia hari ni pada tanggal 16 julai.............Tuan empunya yang aku terkantoi wish awal tuh, ini la die..............."wana"..........



Untuk pengetahuan korang, persahabatan kami bermula sejak darjah 3 hingga kini............. dah mencapai belasan tahun..............Susah senang kami bersama............kami pun dah masak perangai masing-masing............banyak jugak entry aku yang sebelum ni pun aku masukkan die........Even contest BFF pun, aku masukkan gambar aku nan dia............ Walaupun dia di utara (UUM) aku di barat ni (UKM)............persahabatan kami takkan terluput dek ingatan............Kadang tu, ramai jugak yang menegur, "di mana ada soly,ada die wana "

So, aku nak ucapkan Selamat Ulang Tahun Kelahiran !!!!!!!
Dengan ucapan : Semoga panjang usia, semoga cepat kahwin,semoga sukses dunia dan akhirat......... Amin~


P/s : Saye pun nak ucap kan Happy birthday buat Apeez si pemilik belog dunia apeez........Sebentar tadi die komen soly............die bagitahu birthday die same dengan kawan soly.........HAppy birthday Apeez...........semoga panjang umur and terus sukses dalam dunia blog ^___________^

14 pasang kasut tumit tinggi:

AyiLarimA said...

Mira nak ish untuk teman awak tu ye : Happy Bufday to you, Happy Bufday to Wana, Happy Bufday to you.. hihihi...

Kepada cik Soly, dah ilang malu tu kan?? hihihi..

Pn. Sheila said...

hepi besday gk wlupun x kenal... hehehe

äþèéž™ said...

tq tq tq.
16 julai 19xx
hahaha
dah baper tawun ye?

JIJI YU said...

nak wat awek leh tak..

fieha said...

salam ziarah..selamat hari lahir buat kwn awk..

tq follow sy..sy dah follow awk jgk :)..salam perkenalan..

Addin said...

nak wish happy birthday juga la ! ;)

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~
selamat ulang tahun lahir yang betul~
ekeke. dah makin matang~
bagus! cepat kawen

;)


soli faham apa itu..

Revolusi Diri Seorang Blogger? Ini jawapannya

by : fadzli-rt.blogspot.com

Elih Japahar said...

Hapi besday Wana~!wlaupun tak kenal tp ucapan ikhlas tak mengira siapa pun hehe

shahjiehan said...

la budak ukm rupanya... hehehehe.. dekat la tuh.. erk..150? no komen..ngeh3

Acik said...

hepi besday buat wana n apeez! semoga panjang umo n dimurahkan rezeki!

munira hashim said...

selamat hari lahir, wana

KAMIHIDUP said...

HB wana. :)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. xpe ,. sehari jar ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

iPai said...

kenapa UKM Barat ? heheh .. kat selatan sikit laa .. hehehe

hepi bday kat kawan soly !!!

nanti nak korek rahsia soly dgn dia laa ..