Sunday, July 3, 2011

StoryNory : No 555 itu Chantik !!!

Assalamualaikum...........

Selamat malam !!............(entry ini dikarang tepat jam 11.02pm)............... Akhirnya followers aku makin bertambah hari ni...............Sejak berblogging kira-kira 2 tahun lalu, akhirnya hari ni, aku berjaya mencapai followers 555............. Target aku mesti la nak capai lebih dari bloggers hebat spt Ben Ashaari,Fatin Liyana, & else.................



So, Follower bertuah ni jeng jeng jeng................ Cik Erin Azizan al-mansor...............Baru sebentar tadi die follow aku.................... Semoga ikatan kita antara bloggers ni kekal hendaknye.....................Berblogging biar cara yang Bersih (tiada kaitan dgn himpunan Bersih)................ Biar Orang respect kita dengan gaya penulisan kita yang bermutu dan tak menjengkelkan..................

Ini untuk awak Erin ............. Semoga blog awak jua terus Sukseks !!!!!!!!!!!



Jum klik sini ^____^
Klik sini jugak ye ^____^
Nak daftar churp-churp? jum klik sini





12 pasang kasut tumit tinggi:

EiZaRaZiErYa said...

wah...congrates~ ^_^

NURUL AINI NORAZMAN said...

tahniah,.dah bertambah followers awak,.=))

aku & Fantasi said...

wahhh da rmai dah follower...thniah...af sgt sje no.5 hehehe...

Erin Azizan said...

heheh tenkiu pemilik belog yg gojesss saya appreciate sgt2...

withlove,
erin.

Erin Azizan said...

entry saya utk awak =)


http://troublemaker26.blogspot.com/2011/07/555-itu-number-bertuah-saya.html

siti kektus said...

ehem. sekejap je dah 555. tu dia.

tahniahh dear~ ;)

ir yien 9897 said...

tahniah dah ramai follower :)

teruskan berblog secara sihat :)

ir yien 9897 said...

tahniah dah ramai follower :)

teruskan berblog secara sihat :)

Golden Rose said...

congrats

KAMIHIDUP said...

wow 555, tahniah. :)

tiefazatie said...

tahniah2..hee

iPai said...

wah2 .. tahniah kat dia .. heheh