Friday, July 8, 2011

StoryNory : Rombongan cik kiah

Assalamualaikum..........

Selamat Petang................ jika semalam, ditempat aku,hujan ribut petir di petang hari, hari ni, Alhamdulillah,nampak cuaca elok aje............Hari ni punya aktiviti menarik, KENDURI.....heeee.......Musim ni, pun ade Kenduri bagai............Rombongan cik kiah ni, terdiri dari gadis2 dara yang menjadi rembutan ramai jejaka ramai (ehem2, sila muntah ....teheeee.......).................


Perkahwinan ni, adelah perkara yang termanis dalam hidup kita kan........(bila aku nak rase kemanisan tuh)........ Perkahwinan ni lah yang menyatukan antara 2 belah pihak,iaitu lelaki dan perempuan..........Tak kisah lah atas pilihan sendiri atau keluarga, semoga perkahwinan itu membawa kepada kebahagiann dan kesejahteraan hidup di dunia dan di akhirat............

Rombongan cik kiah dah datang serbu ha... ^_____^


Berceramah pulak aku,.........Tak nak cerita panjang, Just now, rombongan cik kiah ni pergi la ke majlis kenduri kahwin kawan kami tika zaman sekolah rendah dulu......... Haa...Sebenarnya kegembiraan rombongan kami ni, bukan kerana dapat gi wedding pengantin semata, tapi kami-kami ni yang sebuk berceloteh mengalahkan tuan rumah........hahahaa........Alah bisa tegal biasa bile dah jumpa saing-saing sekampung........At last but not least, semoga pasangan pengantin ni bahagia hingga ke anak cucu..........sekian.........ADIOS !!!!!!!


Kat sign board pun boleh posing~jadilah~

~Juadah ~

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat Sukiman & Nani





22 pasang kasut tumit tinggi:

nii89 said...

terbaik cik kiah..hahaha...cntik gmbr tuh...hihihi

ir yien 9897 said...

hehehe..bestnyr..
dah lama yien tak join rombongan cik kiah kt tempat yien ...

Helmi said...

nice post.. hehe =)

Sunah Sakura said...

tahniah da kawen...eh, salah! tahniah kawan dia da kawen.. :D

okie, da update sikit kat video tadi beberapa bahagian yang disebut dalam tu...

Jangan Menitiskan Air Mata Kerana Video Ini... | Sunah Suka Sakura dot com

nur said...

Cik kiah bila nak kawen?.. Nk rasa semanis kurma juge ye..

Nadzirah K. said...

siap posing lg dkt signboard tu:)
hehehe

ieda said...

syok kan kalau pi umah org kawin nie ramai2 .. ada meriah lah kan :)

cantik pelaminnn simple dan nice ...

Munna said...

wuuuhhuuuu teringin jugak nak kawennnnn....lalala~

mizzkechique said...

tuan tanah bila lagi??

Cik Wani said...

hyep,, jom komen link kt entry wani ni..

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

syarifahsidrus said...

pelamin tu cantik..hehe

niena shopping2u said...

lma dah xmkn nasik kenduri ^^

+_Miss.Jannah_+ said...

kenduriiiiiii...

sedapnye.. nak gak lauk2 kenduri :D

sergeant keroro said...

semoga diorang berbahagia :)

TYNTHA LANA said...

Rombongan cik kiah ke soly?hahahaha. adei, sempat lgi tnya bila la dia nak kawen ya?hehe. tak lama lagi la tu kot,muahahaha. Sabar ya soly..lana da 24, maintain je lagi ha..30 kot baru nk kawen,hek3 *_*

CikMiMiey said...

hamboiii .. cun2 semua rombongan cik kiah nih ..hik9
ciksly bile lagik nih ? huhu
pose sepontan : kat signboard tuh . muahahaha~

iPai said...

kawan sekolah kawin kot .. haruslah tidak tak kepoh ..

siti kektus said...

jemu dah makan nasi minyak *berlagak*

hehe ;)

ehem, bila tuan tanah buat majlis, jemput2 lah, hehe ;)

siti kektus said...

jemu dah makan nasi minyak *berlagak*

hehe ;)

ehem, bila tuan tanah buat majlis, jemput2 lah, hehe ;)

hamzah ian said...

wahhh.. semua comey2..

lieynanilaz said...

salam kenal..buat kunjungan balas...tq sudi singgah blog...p ramai2 cenggini p umah kenduri mmg best...hepi blogging ya..:)

Подтверждаю said...

as salam..
wah!
kawen!!~ ok, pakcik tunggu turn tuan rumah ni pula~
haha~

yup! kegembiraan ibara pewangi, kita sembur sekeliling, yang lain pun, terkena tempias haruman ;)