Thursday, July 7, 2011

StoryNory : OMG !! aku jeles

Assalamualaikum.....

Selamat tengahari..........(entry ditaip tepat jam 12tghri)................Tau tak betapa semangat aku nak taip entry hari ni................heeeeeee

Cerita bermula begini.............Macam biase la, duk sesaje, aku pun bukak la beautifulnara duk usha ape2 yang best hari ni,.................Lame dah tak jenguk beautifulnara ................SO,nk tahu perkembangan terkini artis2 ni la katekan..................Then, aku jumpa ni..........OMG!!!!!!!!!!!!!!



Pade mulanya, aku bace macam biase la...............Then,aku bace balik.............Mata tak berkelip............Biar betul???............ApisHilton?.............That was my freind mase sekolah.................Dalam Fb baru-baru ni, memang ade ApisHilton uploadkan gambar die dengan Fazura.............Yela......Jumpa artis.......Aku pun pernah.................Tapi tak sangka la hari die punye artikel masuk beatifulnara beb................Sumpah aku jeles dah ni................



Nak tau cerita lebih lanjut : beautifulnara
Juga cerita asal dari belog ApisHilton (bukan adik paris hilton taw)




10 pasang kasut tumit tinggi:

Cik Jari Tembam said...

fazura mmg gojes!! :D

Isteri Encek Bard said...

fazura nie bertudung cantik sgt

siti kektus said...

fazura2.
sangat cantek~
kan? ;)

Leya said...

Fazura mmg kewl...my fav actress.

Apis Hilton said...

I like!! thanks babeh!

EYFAalias said...

suka tgk fazura. comel!

btw jom join contest eyfa nak? banyak hadiah menarik :D

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

Bui Idzra Ryn said...

wah,bertuahnya apis..fazura mmg gojes..pakai apa pun cantik *_*

TWEETY BERT said...

dapat jejak kasih ngan member lame kan ehhehe

i'm ezza haniza said...

fazura hot

cik najihah said...

beliau sangat gojes lah