Wednesday, July 6, 2011

StoryNory : Wordless Wednesday

Assalamualaikum.....

Anak manikan yang tak reti nak berenggan dengan Ummi nye.............




P/s : adik2 nak amik exam PMR tahun ni, yang berminat nak join tutor boleh KLIK sini ^__^
P/s : Tuk adik2 SPM pun ade.............Boleh KLIK sini ye ^___^



34 pasang kasut tumit tinggi:

Bui Idzra Ryn said...

anak manikan?apa tu,bui tak faham..hik2..tp budak ni berapa umur,muka dh sama besar ngan soly..^_^..tembam betul..gerammmm

SoLy SoLicious said...

@bui, anak manikan=anak saudara ^__^

kotak bulat said...

oo..ank saudara.. tp npe ank manikan? 1st time dgr

Mrs. Farhan said...

oooo, anak saudara.hehhe.nasib baek bui tlg tanyakan. =P

HonEyBuNNy said...

ohhh...anak manikan.ingatkan salah eja anak menakan (dlm bahasa kedah)...hehe...

comeiii..;-)

genkc0rner said...

genk dtg sini ^_^
hehehe comelnya bdk tu..hehe

JOM KOMEN ENTRI GENK

NURUL AINI NORAZMAN said...

laaa,.xpernah tau pun anak manikan tu anak saudara,.hahaha

tomei nye diaaa,.tembam!!cubit kang,.=p

Siti Hajar Masri said...

makciknya rajin layan tu yg melekat jer..

ir yien 9897 said...

banyak persoalan mencari translate
anak manikan..huhu

manja nya anak saudara nie.. :)

:DiDa: said...

anak manikan = anak sedara...o? ye ke?...baru tau....thanx ^^v

MSS said...

anak manikan??mcm bahasa banjar jee..

sifu im said...

oh..ingatkan ank sendri

tiefazatie said...

anak manikan tue bahasa apa?

selendang merah said...

anak manikan??..petama kali dengar.

+_Miss.Jannah_+ said...

sangat comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nak tumpang picit pipi anak manikan tu bole ke :D

Siti Suriani said...

nk jadi tutee PMR boley ? hehe

Sunah Sakura said...

ehe....comelnya lahhh~

iPai said...

yang sebelah tuh, ummi ye ke ? upss ..

(dah terang2 kata anak manikan, tanya lagi ek)

Ain_ Suke Senyum said...

ain singgah sini .
nak mintk tlg cument entry ni leh ?

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq .

FasiHaH SupiaN said...

huhu cumelnye dia..........

FasiHaH SupiaN said...

huhu cumelnye dia..........

nabila izyani said...

bukan menakan ker soly..

SoLy SoLicious said...

menakan/manikan?? da konpius dh..haha

G3-lina said...

comelnye budak tu.. rasa cum nak cubit je pipi dye! ngeee~ da follow oke~ thanks sudi singgah my blog

iedaurora said...

cubbynye! tomey2..

...Minah BluR... said...

comel la budak tuh! ngeeee~

ABU said...

adik adik yg dah kerja mana nak klik..hehehe

ABU said...

adik adik yg dah kerja mana nak klik..hehehe

LaLaLovy said...

blog ni byk info jugak.. =) blh jd blog best kat page kita ni.. =)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haa... first time dengar anak manikan = anak saudara... heee~

~bUih-bUih ciNta~ said...

bulat macam bola muka..ngee~

Nur Syazana Mohammed Sani said...

nie bahase ap nie ? heeee ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jiwe-kate-ape.html

siti kektus said...

comel lah~

awat rambut depan dak kecik tu macam tu? style baru ke? hehe ;)

CikMiMiey said...

ouhh .. anak sedare upenye .. bru tau nih ..hik3