Tuesday, July 5, 2011

StoryNory : Rutin

Assalamualaikum.......

Selamat petang !!!!!!............. Tahukah kome smua apekah itu rutin?............Menurut buah fikiran aku yang semestinya boleh diterima dek akal, rutin ni macam gaya/tingkah laku/perbuatan seharian.............

Al-maklum lah.............Cuti semester kali ni panjang...............Jika di kampus, rutin aku just bangun,kulias,basuh baju,makan,online,study,tidur..................grrrrrrrr........... Itu kehidupan aku di kampus.............Memang gaye macam budak kampus la.............Tapi,bila balik kampung halaman ni, aku dah jadik suri rumah tangga dah........Hilang dah semua "budak kampus" dalam diri aku..............

Rutin aku terkini Vs Rutin semasa jadik budak kampus :

Nampak kan perbezaan bila jadik budak kampus Vs Suri rumah tak bertauliah ni kan kan.............heeee..... Pape pun terpulang lah pada individu.......................... At last but not least, aku punya rutin tak lah same seperti di atas setiap hari.....................tu, just random aje......................ADIOS !!!

P/s : adik2 nak amik exam PMR tahun ni, yang berminat nak join tutor boleh KLIK sini ^__^
P/s : Tuk adik2 SPM pun ade.............Boleh KLIK sini ye ^___^



14 pasang kasut tumit tinggi:

Atiqah Sa'ahiry said...

rajinnya...
kemas + mop rumah..

Mrs. Farhan said...

Wahhh, bguslah rutin dia. hehehhe.

ir yien 9897 said...

yien suka rutin harian terkini.

lagi2 time tengahhari :)

CikMiMiey said...

ahaakss... CM like entry ni sbb rutin harian kite lebeh kurang ..
cume yg beza nye , sy cuti abes diploma , dah tamat cte cuti sem mcm dolu2 ..hehe

Sunah Sakura said...

hehehe... saya pun ade gak jadual, tapi susah betul nak patuh... =.=

KAMIHIDUP said...

wow, ada jadual siap, heee. bagus kalau macam ni. :)

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..terbaek lah~ ade jadual lagi tu~ ngee =D rajin betul die~ b0leh buat cal0n nie.. wink3>_<

TYNTHA LANA said...

soly, betul2 ad timetable?hebat! hehehe.

Muhammad Khairul Fahmi said...

terbaekkkk! :)

iedaurora said...

oke selamat ikot jadual yer ^_^

Gelugoq said...

menapak

iPai said...

ayat yang pasal random tuh, cam cover2 je kan .. hehehe

tiefazatie said...

wah..caya la!Hihi

syaz@rozelt said...

wah siap ade jadual..terbaekkkk!!hehe