Friday, August 12, 2011

888 | belog SS ade ong la ....


Assalamualaikum........

Selamat pagi .................... Al-kisahnye, malam tadi, sebelum aku tido, sempat la aku bukak page aku jap.............tengok-tengok, eh dah sampai 888...........eksited kemain, printscreen teruih.............

Followers bertuah tu, jeng jeng jeng............ Abazilah :) ..................Tima kasih banyak sebab follow Solicious storinori, tak lupe juge rakan-rakan bloggers yang lain yang sudi follow belog SS ni.............. BTW, doodle ni, khas tuk awak Abazilah :)



P/s : selamat berpuasa tuk hari ke 12........... eh, dah join GA | kad raya dari SS belum??............Kalau belum, senang-senang, join la ye............Klik sini untuk join GA...

34 pasang kasut tumit tinggi:

IMANSHAH said...

tahniah

Luqeem™ said...

peh hebat ar..skrng ni dah naik 7..bg tips sikit..hehe

Panggil aku Han said...

alo...jeles nye dapat doodle....heheh

sergeant keroro said...

untunglah dapat doodle free~~

nak jugak!!!

*merengek*

Dzarief Zuhdi said...

waa.. retiss.. tahniah.. hehe

nak doodle gak.. alien x yah doodle.. gambo alien tuh pun dah dodol da.. :P

selendang merah said...

wah taniah3...dh makin ramai dh follower soly..^_^

laskar pelangi said...

pewit! Tahniah sayang:)

Cik Meyo said...

nak jugak~

Atiqah Sa'ahiry said...

tahniah 888,pas ne 999. all the best..

ir yien 9897 said...

tahniah syg..yien suka no 8 :)
erm no bape lagi kamu suka.
nnti yien nk unfollow kamu, pastu dah sampai 999 yien follow balik..nak doodle juga..hahaha

Anum said...

tahniah, nak jugak

BERT said...

wahhh ramai... hebakk!!

Elih Japahar said...

Ramai blogger suka blog ni sbb tu ramai follow :) mmg nombor ada ong ni haha! :D tahniah..

mizzkechique said...

tahniah2.. hehe

NasZ said...

nak join la. tapi internet ofis ni lembab la plak. isk2.

MOHD NASER.com

Afuan Shah said...

walaweyh..la ni follower SS dah 904..wuuu~~hebat...tahniah!!
comelnya doodle!

cik najihah said...

waa ade ong tu hee

Edy Ramanov said...

wah, tahniah makin ramai follower.

Marina said...

nak doodle jugak boleh?hehe

::Miss Hearty:: said...

wahhhh..tahniah yer soly !! ^^

ILA HonEyBuNNy said...

wahahh...tahniah yunk..

angka cntik tu...888...hehe

iPai said...

hamboi Ong ye .. ni dah 900 dah .. gila laju ye .. uhuh

syarifahsidrus said...

ramai tu..tahniah..

nak doodle jugak?hahaa

Bui Junaidi said...

bertuahnya dia yer

Ila Mhd Noor said...

wahhhh, nak doodle jugakk. :)

Mrs. Farhan said...

Pehhh, terbaek la Soly. Ehhh, skrg dah 915. Mantap lahh. Congrats dear. =D

Kathy Tuah said...

tahniah awk! sy suka no tu (^_^)

fa-in said...

wahh ramai dah.
sy suka no. 8 :)

Munna said...

fuiyooo pantas follower soly naik eh =)

tahniah!

Nurhasliza Jeffry said...

Tahniah. Banyoknye. Hebak! Tanak sedekah sini cikit ke? Ehehe.

H.J said...

cepat jer folower dia naik..ehehe..btw..tahniah cik soly.

tiefazatie said...

wah..tahniah!conel gle doodle!

abazilah said...

wah , wah . dapat doodle lah . hehe . malam kang saya ambik . kejap lagi nak bukak posa .

thanks !

ohh , suka no 888 tu . :)

Tea Dno said...

ngeh4.. banyaknya follower...