Saturday, August 13, 2011

StoriNori : Akibat banyak Mem"follow"

Assalamualaikum...............

Selamat pagi......... Selamat berpuasa di hari ke 13............ Tinggal aje lagi, 2 minggu setengah........ Kebiasaanya hujung minggu cam gini,ramai yang berehat-rehat, ade shopping baju raya, ade kemas rumah.............Aku??............ Aku buat hurup "Z" banyak-banyak...........teeheeeee

Btw, sambil syok aku berwalking, berjogging dari belog ke belog tadi, tetiba, ha...............Amik ko, aku dah kena verification words sebelum follow sesebuah blog............Leceh...........kenape la blog selalu wat masalah gini............

BTW, kepada yang belum sempat aku terjah terutamanya yang join GA | kad raya dari SS, nanti aku sambung lagi na :)

25 pasang kasut tumit tinggi:

Kalamhati said...

Memang leceh..kalu tak silap verification tu kuar bila kita dah follow lebih dari 10 blog..huhu tu yg kdg2 terbantut nak follow..tunggu esoknya lak..=)

mizzkechique said...

mmg menyampah bila kt dh follow byk2 pastu kuar natang tu.. erkk..

MSS said...

puasa ulow yerr..tak pernah pulak kene cenggitu.. =)

Far8 budak baik said...

hahaha..kita sama..
mmg buat krohhh kroohhh kroohh
kat rumah hak3..
word verify tu ar..
cam hampeh je..penah 3 kali ak try
baru boleh huh

anem ahia said...

betul2..tension kalau jadi macam ni...terbantut niat nak follow..

Luqeem™ said...

fuhyo rajinnya dia memfollow..hehe

hehe..

dh bnyk kali kena cmtu..last skali follow stakat yg mmpu je..

myezatul aQma said...

sabaq ja la!

Azzah said...

pernah jadi cenggitu.selalunya X jer jawabnya..he..he

Munna said...

erm....selalu gk jd bila byk sgt polo blog....kalau rajin type je...lau mls boo lyn.. =)

HAFIZAL said...

hehehe...sama lah nasib

HAFIZAL said...

hehehe...sama lah nasib

merahitujambu said...

kan sy ada offer nk buat doole hanya 5 org saja..kamu x nk ke??

sally wanny said...

lau jadi cam gitu..kite tak follow dah

cheqwa said...

aik,cheqwa xpenah jadi camtu pon.tapi cheqwa dah follow lebih 300 dah ^_^

My Name is Mar said...

Wa terus pangkah..
ho-ho-ho!

::Miss Hearty:: said...

adehhh..sabo yo la kan :)

nini said...

nasib baik tak pernah kena g....dia nak suh awak rehat gamaknya...hihi

ila said...

x tau plk ley jd cenggini

Fikri said...

Haha.. tahniah~

siti kektus said...

holla~

ada ea word verification untuk follow2 ni. tak pernah kena lagi.

tp mmg leceh lah ss. hukhuk

maszull said...

salam...mmg leceh kn kalau dpt yg mcm tu...:)

Amirul Amin said...

memang bosan la kalo kena taip benda ni.hehe

missina said...

tak penah plak jumpa ni lg,,alahai nak suh org follow tp bnyk cekadak,,apela kan,,,

ILA HonEyBuNNy said...

ahhh betul tu...

kalau keluar tu...xnak folo dah...duduk diam2 ja...hehe

sebab mls nak tulis la..heheh

Tea Dno said...

ehh pelik.. tak penah kena laagi.. huhu..