Saturday, August 27, 2011

Blog sunyi..

Assalamualaikum........

Selamat malam...... hari ni tamat 27 hari kita berpuasa... Blog sunyi??...... hmm.. sejak semalam, blog memang sunyi, tambah pulak traffik yang merosot.. Tapi kena tetap berusaha at least UV 100+++ sehari kan....... teeeheee...

Kenapa blog sunyi ye??.... Sebab ramai yang dah balik kampung, tambah pulak hujung minggu, ade yang berehat , tak kurang hebatnya duk membuat persiapan raya..

"Dah tu, kenapa aku terus berblogging jugak kalau blog sunyi?? "

Blog tempat aku mer"release"kan tekanan dengan menulis.. Bak kata kawan aku, menulis tu kan terapi.. So, bila aku penat mengemas rumah seharian, aku duk mengadap blog pulak sambil berblogjogging.....


Doodle made special made tuk kawan aku "maishikin"..... :)

P/s : doakan semoga blogger Iffah Afeefah dalam keadaan baik-baik sahaja.. Tadi terbaca kat belog sunnahsakura blogger Iffah Afeefah Accident dan keretanya terbakar.. Iffah selamat dan berada dihospital sekarang.. Nak tahu lebih lanjut perkembangan terkini Iffah boleh ke blog Sunah sakura :)

25 pasang kasut tumit tinggi:

mizmarmalade said...

hehe... suma pakat2 bizi noh.. ngeee! ^^

farah hanim said...

tula
semua orang da blik kmpg
sunyi je blog :)
sis soly
kd raya da smpai
thnkiu
selamat ary raya ^^

kotak bulat said...

hhehehe... mmg betul terasa sgt sunyinya...

hira said...

selamat hari raya soli! :D

Terbang Bersamaku said...

ramai yg tgah buat persiapan raya @ balik kg rasanya..

comel doodle awk..=)

JIJI YU said...

haha ku tak kesah..blgo aku aku punyehal

Ezad Skytech said...

lagi nak dekat raya..lagi makin sunyi blog ni..hee~

zeeck said...

kesian die sunyi XD xpe2...z still on maa raye2 pun...rumah adalah kg dan kg adalah rumah...yeah~!!

My Name is Mar said...

Hah... nak dkt raya ni, byk pula dugaan..
Wa pun tak bape sehat..
memalam cari emrgncy ward
nak update pun tableyh

Freaky said...

walaupun bz , kita tetap tgk blog :D

faridah nazurah said...

sedih jugak kan ble tengok stats menurun.

yg psl iffah tu tadi ada terbaca jugak. kesian dia. sy doakan dia elok cepat2.

ila said...

aah la.terase blog da sunyi.
sye isnin baru blk kG

doodle chumill

Gadis Berkaca Mata said...

semua duk sibuk dengan persiapan raya dah..:)

Cik Nisa said...

ramey mmbzkan diri . hik3

SITI NOORNADIYANA said...

wlpun sunyi, tapi sis tetap semangat update belog! :P

sergeant keroro said...

sunyi kot, huhu T__T

sifu im said...

ramai blogger dh bercuti

muhamad hanif said...

HAHAHAHAH,

aku pun mcm dah takda idea weh.



=)

siti kektus said...

semua bz buat kuih raya, ganti langsir lah ss. hehehe ;)

abghani said...

salam hari raya...blog trafik sunyi..trafik jalan raya sesak gila

KuNanGKuNanG said...

ttp berblog walau pe pn terjd.he3

Ini Kisah Tia said...

wahhh , semakin2 sunyilah pulaks ye ..

Elih Japahar said...

Biasalah, semua dah mood raya dah ni...blog makin disisihkan :)

Selamat hari raya cik soly, tanpa cik soly blog sy pun sunyi jugak :P

FyzaLovato said...

yang busy tuh yng balik kampung . sy nih tetap akan tidak mensunyikan blog soly sebab sy raya kat rumah je. cucu yatim piatu. sobs sobs.

Semoga afifah cepat sembuh. amin ;

Luqeem™ said...

semoga dia slamat dan sembuh cpat :)