Friday, August 12, 2011

Doodle | Hadiah tuk Azzah dan yien

Assalamualaikum....................


Dapat doodle dari Diela................ Sebenarnya, sebelum aku pandai melakar doodle muslimah sendiri, aku ade mintakkan diela buatkan doodle muslimah tuk aku, sebab nak tarok tuk edisi ramadan............."Tak ngape la diela, nanti sy letakkan awak punye doodle tuk header edisi raya nanti".........teeeeeeeheeeeeeee..........

lawa kan die design tudung cam gituh...............kena belajar ni..............heeeeeeeeeeeee


Adiah doodle aku nak bagi tuk yien............


Doodle khas tuk Azzah ............



Sebenarnya, doodle-doodle ni, depa tak request pun, tapi depa selalu je mai belog Solicious StoriNori..........So, sesaje gatal tangan melukis, sementara line tenet low tadi..........:)...........Hopes korang suke la ye....^___________^


P/s : Jangan nak muntah pulak nengok doodle banyak-banyak ye :)
P/s/s : lepas ni, lukis doodle lagi ^______^
p/s/s/s : eh, nak bw dulu la.......heeeeeeee
P/s lagi : dah join GA | kad raya dari belog SS...... kalo belum, jemput la join :)

12 pasang kasut tumit tinggi:

hira said...

wah, rajinnya dia buat doodle~ :D

Salbiah Zakeri said...

wahh comelnya..nak jugak nak jugak...eheee (xmalu plak mintak doodle)..haha

Azzah said...

yea dapat doodle lagi..thanx soly..nak kena buat page ni..

saya cello191 said...

comey..nak..^^

azeelia azman said...

wah pndai nyer lukis doodle..hehe..

tiefazatie said...

owh..sgt comel..gle comel!

sherotpetot said...

cun meyhh :p

Luqeem™ said...

rajinnya dia..hehe..

sy nak lagi doodle..^^
*sorry tamak sikit..hahaha

femes dh cik soli skrang dgn doodlenya..

cheqwa said...

cumel!bila nak buat kat cheqwa plak? :p

missina said...

rajinnye lukis doodle,,apsal skg sume gile doodle ek,,hehe,,sy pun nak gila jugklah,,,ahaks,,tp tak reti nk lukis,,,mintk kt soly bleh?hehehe,,

ir yien 9897 said...

wah tak sangka dapt doodle...
terharu "menitis air mata"
thankz syg....
:) muaxzzz

Tea Dno said...

rajin betul buat doodle.. huhu...