Tuesday, August 16, 2011

GiveAway telah TAMAT

Assalamualaikum.............

Selamat pagi..................Dah join GA | kad raya dari SS??........... Alhamdulillah, GA pertama aku telah tamat semalam jam 11.59...................... Sejak aku open GA pada 11 haribulan jam 11 malam sehingga 11.59 malam tadi, seramai 141 penyertaan yang aku perolehi................

Melebihi apa yang aku bayangkan.............Target aku, paling ramai yang join 50 orang je..................... Sebab ini adalah GA pertama aku lancarkan........................Tambahan lagi, publisiti untuk GA ni pun tiada atau kurang.......................

Aku tamatkan awal GA ni dari 20hb ke 15hb sebenarnya untuk memudahkan menge"pos"an kad raya nanti.....................Takut lambat-lambat, posmen busy pulak nanti............

Sememangnya berada di luar jangkaan aku sambutannya...............So, aku berterima kasih yang tak terhingga kepada hangpa-hangpa yang sudi join GA ni.................



Hangpa-hangpa yang dah join boleh semak SINI untuk pastikan korang punya url belog ade ye :)

Keputusan??......................

  • Malam ni, tepat jam 10 malam, aku akan publishkan keputusannya..................

Agak-agak, SS nak tambah kad raya tak sebab penyertaan ramai??

  • InsyaAllah, just wait and see malam ni ya :)
P/s : hari ni nak borong kad raya............Nak ikut, JOM.................lalalalaalalala~

12 pasang kasut tumit tinggi:

mate saya bulat said...

ikottttt ^^

Etong said...

wahh bestnyaa :)

super d0uble F :) said...

waahh.harap2 dptlah kad raya.heee.

eh2,nak ikut !

;)

Luqeem™ said...

nak ikut..hahaaa..

Acik said...

mr postman!
cepat lar bawak kad raya acik! :)

BERT said...

adeh tertinggal sudda

cik Dil said...

yunk, doodle trade utk awak dah siap...mf la dudel dil comot2 jer..


http://semanisepal90.blogspot.com/2011/08/doodle-dan-bulan-malam-itu-memang.html

cheqwa said...

tambah la cik soly.probability untuk cheqwa dapat pon besar lah skit.hehehe

mizzkechique said...

harap2 dpt..fuhh..fuhh... :)

Tea Dno said...

alah dah terlepas.. :(

siti kektus said...

tak sabar nak tunggu 10 mlm. hoho :p

iPai said...

alor ...