Thursday, August 11, 2011

Hajat tertunai | Header baru

Assalamualaikum..........

Selamat pagi............Selamat menjalani ibadat puasa di hari ke 11 ni........... Sebenarnya tahun ni, tahun yang paling senang nak mengira berapa hari kita berpuasa........ sebab tanggal 1 ramadhan tahun ni, sama dengan 1 ogos......... So, tak lah macam tahun sebelum ni, kena kira balik, berapa hari dah kite puasa........tengok tarikh je dah tahu kan...........

Sebelum ni, aku berhajat nak tukar header sebenarnya............ Bukannye ape, ni kan bulan ramadhan, header aku tu, nampak sexy banyak.........hahaha.................tak elok bulan puasa sexy2...............dah lame aku berhajat nak letak doodle sopan sebagai header.............. Akhirnye, berkat kesabaran melukis doodle aku, terhasil lah header baru Solicious Storinori............

Dari yang lama :



Yang baru :

Chantek tak???........ Teeehee.........Lepas sahur tadi aku buat.......... ^_______^.......Aku tahu,memang tak chantek pun, tapi aku tetap nak masuk bakul angkat sendiri jugak........happy sebab hajat tercapai dengan usaha sendiri ............ Hendak seribu daya tanak seribu dalih :)

P/s : lepas ni nak ber"doodle" trade dengan Mrs.Farhan pulak............ Mrs.farhan, doodle awak dah ciap.....nanti kite publish eh :)

P/s : Selamat berpuasa ^__________^

33 pasang kasut tumit tinggi:

SITI NOORNADIYANA said...

cantik. comel. jeles! hehehe. ;)

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

cantik doodle,,

sergeant keroro said...

hehe, comel jek dudel-dudel ni.

p/s : dudel alien xde? :P

KimiCnoL said...

santik,santik..ayu gitu..haha
kisah disebalik rusuhan london?

Elih Japahar said...

santik sgt...mcm tuannya jugak haha! :D

ir yien 9897 said...

best nyer pandai buat doodle..

cantik, n tak seksi sempena bulan ramadhan..

doodle pun ada perasaan kan..hahaha comel :)

NadiRah said...

tahniah!!!
nad teringin gak buat doodle dodol nih..
tp xde potosopp!!! hahhha...


p/s : sory...bru follow kamu...
ingt dh follow..thnks sudi jenguk blog nad.. ^^

Mrs. Farhan said...

comelnyeeee header baru. suka tgk. hhehehe. wahhh, dudel dah siap ek. hehehhe. nanti kita publish jugakk. =D

Luqeem™ said...

cantik!..buat sy satu, special utk ramadan pnye..kih3 :D

.fariza. said...

cantik. tak reti buat mcm tu. jeles -.-

Anum said...

comelnya
cantik

Anak Wak Mail said...

cantik..mcm perempuan melayu terakhir..:P

Azzah said...

comel..comel..

Munna said...

rajinnya soly n mrs farhan nih...kretip bebenor korang ni kan.. =)

salam ramadhan jugak soly =)

selendang merah said...

cantiknya....bila kak soly nak wt kat selendang??..hehe

mizzkechique said...

cantek n sopan.. sblm ni pakai skirt, kali ni pakai bju kurung... :)

Afuan Shah said...

wuuuu...best la reti buat doodle ni..wee~~comel2!!:)

sifu im said...

haha..ramai giler wt header dodol

BERT said...

cantiknye.. buat sndri ekk

cik najihah said...

cantik..nnt abis ramadhan tuka balik ke

Addin said...

lalalala comel nya ~ :D

doodle untuk addin takda ? hehe

::Miss Hearty:: said...

wahhhh..chanteknye!! doodle soly tomei :)

Adam Afiq Masyhura said...

nice header.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

comel giler..hehehe..

jom tgk doodle sy hadiah dari wanie..

siti kektus said...

bertepatan tema!

selamt hari raya. lalalala :p

laskar pelangi said...

dear! comeylah header baru tu=) tapi awan putih tak nampak mana..kalau tukar warna biru muda ke mesti nampak awan tu:)

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.untunglah ada header baru,.ikot tema lagi,.hahaha cantik,.=)

tiefazatie said...

wah..comel..hee..untung la die..=)

iPai said...

yang baru ni memang comel ..

Far8 budak baik said...

seyes lawa..
ssopan n gituu...
hahaha =)

Ezad Skytech said...

ada bakat la buat doodle ni..sy tak reti..hee~

iedaurora said...

sekarang doodle pakai tudung dah jd trend! kiutnye...

CikMiMiey said...

tahniah , hajat tertunai ! siyes lawo plus cun daa ~!