Tuesday, August 23, 2011

Jasamu ku kenang selalu | posmen

Assalamualaikum........

Selamat malam/petang........ Malam ni aku nak dedikasikan entri aku buat pakcik-pakcik posmen yang baik hati...........KENAPA?......Sebab kad raya yang aku hantar 2 hari lepas kebanyakkannya dah sampai ke tangan penerima masing-masing.........



Aku pulak gembira tak terkata bila ramai yang bagi tahu aku, kad raya mereka dah sampai............Alhamdulillah, selamat sampai jugak akhirnya kad raya tu.........Den mintak maap la sebab den punya tulisan buruk gila dan hangpa semua payah nak bace ye..........

P/s : Kenapa posmen lelaki sahaja ha?....hmmmm.........

p/s : cik KB tanye aku, knp aku tulis, banyak titik.......korang tak pelik ke??........aku pun pelik, tapi dah memang style kot... kalo tak suke, aku boleh kurangkan titik. Dari banyak titik ke satu titik. haha. Thanks for asking KB. ADIOS. !!!!!

43 pasang kasut tumit tinggi:

SITI NOORNADIYANA said...

kad sampai petang tadi pukol 5. hee.. ^^

thanks sis untuk kate2 smgt.

selamat hari raya. :P

Azzah said...

tak sabar tunggu kad raya dari soly..brw..saya pun suka buat titik-titik tu..:)

NA said...

Syukur pada Allah. Terima kasih daun keladi. Tulisan cantik :) Tapi ringkas sangat. Hehe. Nasib baik takde pantun pecah kaca pecah gelas tu.

-wina1979-

farah hanim said...

npe fara nye xsmpai agy
haha ^^
sbb fara xmng pon ga kak soly nie
hehe ^^
akq bt satu kad raya dalam maya jela ek
t fara amik print
hehee ^^

AyiLarimA said...

salah sorg yang gembira ialah Mira.. hihihi..
mekasih kt Soly cox susah payah tulis tngn kt kad raya tu..
really appreciate it :)

Dzarief Zuhdi said...

dh dapat.. arigato kozaimasss... trimas yer.. :D

aimie amalina said...

waaaa
ajennye die ye..hhihi..bagus2! =]

EYFAalias said...

a'ah la banyak titikk. ahahaha.

EYFAalias said...

untung la siapa yg dapat kad raya :P

Freaky said...

wah jelesnya dapat banyak kad raya

Elih Japahar said...

Sy tak dapat pon :( pageview dah 40K keep it up..

cer cek sini adakah awk adalah salah sorang yg bertuah kena tag?..

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/08/aku-anak-malaysia-merdeka.html

sergeant keroro said...

haha, masing-masing ada style sendiri :P

abghani said...

apsl aku tk dpt kad raya

cheqwa said...

trimas abang posmen.hihihi...cheqwa punya xtaulah dah dapat ke blom.mesti mak yg buka dulu kalo dah sampai.hehe.thanks cik soly :D

H.J said...

cik soly..tak sampai lagi kad raya ni.aha

My Name is Mar said...

Errrr....
Tak pasan pula yang lu tulis banyak titik..
Cuma tulisan lu mengingatkan wa pada seseorang..
Ho-ho-ho!

Cik Bell said...

kad dah sampai...hehehe..
tak pasan pulak titik2 tu.hehe

cik najihah said...

aah pasan jugak banyak titik..
style tu hihi..
ala x dapat ag,,mane abg posmen ni hihi

Shawn Razaleigh said...

perghh betul punya mood raya blog ni.awrrr

muhamad hanif said...

wahahaha,

aku takdapat pun..teettt!!


bnyak titik takpa janji. Err.

saya cello191 said...

dulu sy pon suka type titik byk2~~

sekarang dh jd skit..^^

ILA HonEyBuNNy said...

kalau abg posmen baca...mesti terharu dia...ehhehe

Mrs. Farhan said...

taknak la tima kaseh kat abg posmen, sbb kad raya kite blom sampai. =(

Ad said...

kad raya yg SS bg kat saya pun dah sampai dah posmen hantar...thanks so much!! cantik card tu !! i loikkee ♥

Lea IsNaw! said...

saya tak dapat pun!

nak akd raya jugak

sobs

eVa said...

tak sabar nak dpt kad raya hehe

tieykah said...

haish!tak leh nak komen sebab tak dapat

Farhan Hanif said...

wah...ada stok lagi x? hahaha

Saiazuan said...

hurmm xdpt kad raya..sobs~

CikMiMiey said...

titik panjang gaye eksaited ape tulis2 . hee :)

sue perbs.. said...

hehe.. best nye dpt kad raye.. skang ni nk dpt satu pon payah.. header blog ni memg mnaikkan mood nk raye je

jeeha said...

jeeha pown da dpt..

thanx sis..:)

Luqeem™ said...

saya xdpat pun lg..kih3..

mmg hntar lmbat eh?..

takpe2 msih tnggu khadiran kad raya..:D

letak je bnyk titik pn..jnji lepas titik tu ada ayat blik..hehe

aizamia3 said...

berhujan berpanas dan amanah atas tugas yang diberikan itulah - posmen..

jasa posmen amat besar pada kita.. kalau tak.. segala bentuk surat takkan sampai ke rumah kita dengan selamatnya..

PENCONTENG said...

tak ada pulak aku dengar postwomen. takde2

pehh header pun dah mood aidilfitri nmpaknya. aku tujukan lagu lebaran ini raihan utk kau. hehe

Marina said...

selamat hari rayer!

mizzkechique said...

dear..thx 4 de kad raya.. sweet..

tapiiii..nape nama MK jadi bin lak.. huhu

anismelon said...

untung la dapat kad dr soli..heeee

syazwani 'atiqah said...

thanks cik SS....

Amy Syaquena said...

awak sent kad ada jugak tulis amy just sign je , x pandai la nak mengarang ayat..

http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

iPai said...

saya punya tak dapat pon ........................................................................................

(gedik aku ni, padahal kene join segmen kan? hehehehe)

Ezad Skytech said...

bestnya sape yg dapat kad raya tu..huhu~

pengemis Cinta~ said...

wah.nice.next year pc nak jugak tau..hekhek.;)