Wednesday, August 17, 2011

Kali pertama kenal "tudung"

Assalamualaikum............

Sempena hari nuzul quran yang istimewa hari ni, aku nak share dengan korang, ini lah kali pertama aku diperkenalkan dengan "tudung"........... tanggal 13 november 1995, aku mendapat tudung pertama dalam hidup aku............Kaler biru lagi tuuuu.............



P.s : time ni, takde trend atau fashion tudung cam sekarang...........Zaman dah canggih manggih :)
p.s : gambar ni terjumpa mase belek album-album lama dalam FB............heeeeeee

36 pasang kasut tumit tinggi:

Luqeem™ said...

dulu siap kne pkai pin cucuk sini sana..tdung pun tdung 4 segi..

skrng pkai serkup je tudung tu..

FizaFizz said...

wewittt~ tu diaaa..tudung doulu2..hehe :P

Lea IsNaw! said...

eh eh sama cm doodle yg kero lukih...hehe

Nurhasliza Jeffry said...

Tudung biru, baju purple, serkop kepala cekelat. Kahkahkah. Giler comel! :D

Gadis Berkaca Mata said...

cumel..
zaman dulu jumpe tudung ape pun rembat letak atas kepala..nasib xambek tudung saji je. hehe=p

Ezad Skytech said...

ni masa umur bape ni..? hee~

SITI NOORNADIYANA said...

dulu masa kecik pakai tudung tak kisah pon kaler tudung tak sama dgn baju. skrg kemain lagi nak matching2. heee.. ^^

Dzarief Zuhdi said...

bila la saya nak dapat tudung.. erk.. hehe.. ble bagi kat future wife.. whaha

~+aSma dAud+~ said...

comey..anak tudung siap warna coklet lagi..hehhe..baju pepel pulak tu..

Zul Fattah said...

Wahh.. haha..nampak jurus je masa kecik.. hehe.. cute jew..

selendang merah said...

comelnya dia pakai tudung masa kecik...:)

aimi adilah said...

terbaikkk wook ..:)

cheqwa said...

cumel nyeeee ^_^

Asyila Zainuddin said...

wahhh.. 13 nov 1995! time tu umur kite genap 3 tahun.. hikhik..

::Cik Pija:: said...

wahwah, ni gambar retro nihh, nilai sentimental tinggi :)

mrs redzuan said...

masa kecik pakai tudung asal boleh jek tapi tetap nampak comel..=)

tieykah said...

dulu kalo pakai tudung masa nak g ngaji,mesti simpul duit syiling dekat ujung tudung,senang bila abes ngaji singgah kedai terus

syarifahsidrus said...

dulu tudung 1 style je kn

lilypelangi said...

comel nyer dia kecik2 . huhu

My MiRa said...

hahahahah tomey la sayang...biru lagk tue..alolololo hehehee

My Name is Mar said...

SS, dulu tinggi..
Sekarang makin 'tinggi'..
Ha-ha-ha:D

Gurau ramadhan k?
namu tecik hati..

Syuxer said...

wah bagus..:)..kecik2 dah diajarkan memakai tudung..hope kekal hingga ke akhir hayat tau..:)..sweet je awk pakai tudung tuh..

twinkeenabilah said...

Dulu pkai tdung tak matching pun takpe, skrg kalau tak matching ada yang tak keluar rumah agaknya :D
btw comel kecik-kecik dah bertudung :D

Freaky said...

haaa kan comel masa kecik2 pakai tudung :D

ILA HonEyBuNNy said...

aloooo3..

senyummm...tudung biru baju unggu...kecik2 xkisah pn pakai cmpur2 kaler kan..ehehhe

namaakulynn said...

alahaiii comeyyy.haha.tapi mmg kalau igt balik zamanbudak2dulu,mmg takleh bla la.comooooot je.hahah

cik najihah said...

pewit...comel tu hihi

sleeping_maniac90 said...

mmg odl style tudung tuh haha
tingt zmn mak2 pki tudung dulu..

muhamad hanif said...

waaa,

kau pakai tudung tapi nampak dada. tak boleh, tak boleh.



HAHAHAHAHAHAHAH

kotak bulat said...

heehehe..comel je tu.. :)

EB said...

Hehehe kiut!!

Hanie_Dew said...

hehehehe...lawa baju. ropol ropol.

dulu dulu tudung tak kesah pun kalau tak fashion fashion kan.

sekarang tak jumpe stail lilit terbaru ada yang tak nak kuar umah kowt.

aku tak tergologn dalam kumpulan itu k.

siti kektus said...

wewiitt~


cun lah awek tu. ekekeke ;)

ir yien 9897 said...

so start umur 6 tahun dah start pakai tudung yerh.. ??

eh2 betul ker kiraan umur yin nie..hhu

comel..nnti nk bagi hadiah tudung biru trend terbaru kat kamu lah..huhuh

ir yien 9897 said...

so start umur 6 tahun dah start pakai tudung yerh.. ??

eh2 betul ker kiraan umur yin nie..hhu

comel..nnti nk bagi hadiah tudung biru trend terbaru kat kamu lah..huhuh

Elih Japahar said...

wahhh! ade lg gambar ni?..cumil lah haha :D