Saturday, August 13, 2011

StoriNori : Kemeriahan "RAYA" dalam belog dah merebak..

Assalamualaikum............

Lengkap sudah berpuasa hari ke 13............. tinggal lagi, emmm..............(korang hitung la sendiri)............. Agaknye, kemeriahan nak beraya tu macam suatu penyakit kan.............cepat merebak...................

Sebagai contoh, jiran tetangga............Jiran tukar sofa baru, yang satu lagi tuka langsir baru..............macam-macam lah persiapan nak raya.............Tapi, bloggers yang aku lawati , tak kurang hebatnya pasang itu, pasang ini dalam belog mereka.................. semangatnya depa nak raya..............

Ada yang pasang widget pelita,lilin kat shoutbox, hias-hias kata-kata aluan blog dengan ketupat bagai........lagi hebat, lagu raya dah berkumandang dalam blog................ Aku pulak terasa tergugat.............Sebab takde sofa baru, takde langsir baru............heeee............Nanti la aku carikkan................

BTW, berhias tak mengapa.............tapi jangan penuh sangat tepek itu, tepek ini, sampaikan readers naik rimas dengan belog hangpa............... Kalau agak-agak belog tu dah berat, jangan duk tambah lagi widget-widget yang serabai, nanti berejam pulak loading...........



Salam lebaran dari Soly Solicious :).................. kena semangat jugak ni.........teeeheeeeee...........

P/s : sesape yang berminat nak doodle trade boleh la link ke belog ni :)
P/s/s : GA| kad raya dari SS masih dibuka dan sambutan di luar jangkaan... senang-senang join la bagi yang belum join.......

28 pasang kasut tumit tinggi:

Azzah said...

he..he..letak gak pelita satu..tu pun ihsan encik apit

cheqwa said...

aah lah,blogger nih semangat betul!nak carikan mercun lah gantung kat blog ^_^

SITI NOORNADIYANA said...

seperti biasa, doodle tu sgt menawan! heee. XD

salam lebaran jugak..... :D

Luqeem™ said...

selamat hari raya!..haha

p/s: sy nk doodle hri raya..kih3..XD

Operasi Hitam said...

ahahaha.. blog sy pun ada memasang pelita gak.. x la gelap gelita.. ahaha

aMira~ said...

yea!nak rayaaaaa!! t mia nak bakar lemang lahh kat belog! SS, t kte g shopping sesama beli sofa baru and langsir baru untuk belog jgk eh.. HEHE

EYFAalias said...

ramai yg dah pasang lagu raya. ehhehe

Freaky said...

yang pasang lagu raya pun dah ada.. ampehh

aPIP said...

nk ltak lagu raya kt blog r, ha3...

muhamad hanif said...

kalau tak reti lukis, boleh trade jugak tak ?




AHAHAHHAHAHAHAAH

My Name is Mar said...

ho-ho-ho....
tak rasa sangat pun..

Acik said...

selamat hari raya dari acik. :)

merahitujambu said...

kan...tpi baju raya x beli lagi..huk

Bob Merley said...

patut time ni kita celebrate ramadhan. raya sehari je. puasa sebulan kot. baru happening

Bigdaddyz said...

bersemangat sangat kot...hehe

tieykah said...

mood raya:)

sleeping_maniac90 said...

haha..
blog ak xd smgt raya lgsg..
xpndi nk hias sob3..

ILA HonEyBuNNy said...

tu la...

nak raya neh semua pakat2 meriahkan rumah dan blog mereka kan..

paling best dengar lagu raya.ehhehe

sergeant keroro said...

sehari sebelum raya baru hias, HAHA

sergeant keroro said...

eh eh, soly tak letak keroro dalam bloglist eh?? T____T

Dzarief Zuhdi said...

widget meriam tin ada tak? klu org bukak blog konferm kena sakit jntung.. haha.. ish2.. astaga.. :D

fadhdeela said...

kejap jer dah nak raya..huhu persiapan xbuat lg nie..bj raya pun xbeli lg :P

Meh sini: Yusri & Lisa akan Berkahwin 2012

Sini Juga: Temubual Jimmy mengenai tuduhan isteri beliau!

Sunah Sakura said...

hehehe..tak terfikir pulak nak hias blog sempena raya..

Afuan Shah said...

haaiiiippp..loading2 ni sensitip skit..
tp betul jgn la beratkan blog tu..kang lambat..kesian readers kan..
raya jgn nak mebazir beli perabot bnyak2 plak cik soly..hihihi


http://loadingmode.blogspot.com/2011/08/einstein-seorang-dileksia.html

kotak bulat said...

hhehehe...kb semangat raya tu blum smpai lg

siti kektus said...

haha.

letak bunga api ke, mercun ke dalam blog ok tak? :p

Munna said...

hehe...blog munna dari dulu n skrg xde perubahan pun :p

thanks soly cyg for the doodle! mata bulat macam munna jugak hahaha (sy save tau)

Tea Dno said...

nak doodle nak dodol nak wajik.. tehheeeeeee....