Friday, August 26, 2011

Share raya........

Assalamualaikum...........

Selamat pagi........(entri ditulis tepat jam 10:58AM)............ sejak dua menjak ni, kesibukan telah membatas kan aku tuk berblogging........ Tapi tetap aku curi masa sikit blogwalking membalas kunjungan mereka yang singgah di belog SS ni :)

BTW, korang ingat lagi tak hari raya kita kebanyakkan hampir dengan perayaan lain dan siap gabung nama lagi...........

Jika dulu, perayaan Gong xi fa cai dekat-dekat dengan hari raya, so, jadik la Gongxiraya........

Jika hari raya dekat-dekat dengan deepavali jadik pulak deeparaya.......

tahun ni pulak, kebetulan hari raya sangat hampir dengan hari kemerdekaan negara, jadik Merdekaraya pulak...........

Kedengaran sangat harmoni kan........Gongxi raya, deeparaya dan Merdeka raya :)

Selamat Hari raya semua pembaca Solicious StoriNori :)

P/s : Teringin nak buat E-card raya .....Tunggguuuuu...........heeeee

p/s : ade yang belum amik doodle FREE tuk semua, boleh KLIK sini :)


25 pasang kasut tumit tinggi:

Lea IsNaw! said...

betul2
baru bincng sal ni ngan kawan semalam
share raya

farah hanim said...

selamt hari raya dan slmt menymbt merdeka

laungkn merdeka 7 kali
heehe ^^

Luqeem™ said...

hari natal lak..nataraya..hehe

selamat hari raya jgak..:)

merahitujambu said...

selamat hari raya..moga di berkati yaa

Green Apple said...

Selemat Menyambut Merdeka Raya...:D

syarifahsidrus said...

harmoni..hehe.s.elamat hari raya :P

muhamad hanif said...

selamat hari raya + merdeka + jumaat yaa!!

aimie amalina said...

weeeee
merdeke raya!

mizzkechique said...

selamat merdekaraya SS... wink..wink..

BERT said...

samat hari raye ye mahap jahey batenn

aimi adilah said...

slmt hari rye :) dan myambut merdeka 2 in 1

GaRy™ said...

hehehe.. selamat hari raya!! X)

Freaky said...

selamat menyambut merdekaraya.. hehe betol ke ucapan ni

saya cello191 said...

selamat hari raya...^^

memang busy..tp still cari masa utk update blog..

Anum said...

selamat hari raya
maaf jika ada tersalah komen di alam maya

siti kektus said...

walllaaa~

6 minit je ss taip entri. giler bz ni. hehehe




^^

Santri T.P.I.N.I said...

Nice entri... Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman..

My Name is Mar said...

Wa da buat dah e-card raya!
Ho-ho-ho!

Munna said...

rasanya plg meriah gongxiraya dulu kan? siap ada lagu gabungan lagi.. =)

soly, nak kad :p

Gadis Berkaca Mata said...

Selamat hari rayer cik SS. nanti rayer jemput la datang umah. :)

aizamia3 said...

moga sambutan raya tahun ni meriah dan semuanya gembira meraikannya..

FyzaLovato said...

Depa raya, Mereka raya. kita bila nak raya? teheheee :P

Semoga dapat banyak duet raya so nanti buleh buat kontes kan kan? :D

Ezad Skytech said...

hee..selamat Merdekaraya..(^^,)

Ini Kisah Tia said...

hehee .. merdekaraya :)

sergeant keroro said...

merdekaRaya XD

p/s : jom join kempen, buat macam freaky buat. hehe :P