Friday, August 26, 2011

E-card raya | version 2010 Vs version 2011

Assalamualaikum........

Selamat petang....... Redup je hari ni........gara-gara hujan semalam......... hmm......kalo la raya nanti hujan jugak, kompem duk umah ajelah........

Entri tadi aku ade berhajat nak bikin E-card raya...... Sebelum ni, post kad raya.... Sekarang ni, aku nak layang aje la kat sini E-card raya ni....... Sebelum tu, aku tunjukkan kat korang aku punya E-card raya aku tahun lepas.......Zama pra-matang..........hahahaha........(bajet sekarang dah matang la)....

Jemput la nengok kehebatan E-card raya aku versi 2010 dan 2011.......Mane korang suka......teeheeeeee......

E-card Raya 2010





E-Card raya 2011
Hari ni, dah makin terasa kemeriahan beraya......... ahli keluarga pun bertambah dah sebab ramai dah balik..... Tapi kemeriahan dalam berblogging dah kurang sebab ramai yang balik kampung atau sedang sibuk membuat persiapan raya macam aku ni ha..... teeeheee......

At last but not least, kad E-card ni untuk semua pengunjung setia SS, stalker terhebat SS, pengomen tegar SS,dan followers SS ....... Takleh nak kate Fan SS sebab aku mane ade Fb fan page....maleh nak buat........

P.s : kepada yang pulang jauh ,sambil memandu, hati-hati di jalan raya......Take care.... Jugak kepada yang naik perkhidmatan awam seperti bas, pesan kat pakcik bas, bawak leklok sebab pakcik bawak banyak nyawa .... teeheee......

p/s : ade yang belum amik doodle FREE tuk semua, boleh KLIK sini :)


30 pasang kasut tumit tinggi:

IMANSHAH said...

wah lawa baju dia..selamat hari raya

mindaKhayaLan said...

wah!!yang 2011 nampak smart..

selamat hari raya maaf zahir dan batin...

Eema Eshya said...

Selamat Hari Raya Soly =)

SITI NOORNADIYANA said...

sis SoLy ni kreatif. hehe..

selamat hari raye maaf zahir batin. ^^

Fikri said...

Selamat Haghi ghaya.. :D

fathiahRAIHANA said...

singgah sini , heeee
cantik baju akak dlm kad raya hijau tuu ^^
selamat hari raya!

My Name is Mar said...

wallaweh....
matured sket daaaaaaa....

Azzah said...

yang 2011 tu lawa..selamat hari raya soly..nak balik kampung dah lepas berbuka..minggu depan azzah kembali bersiaran..:).

Azzah said...

yang 2011 tu lawa..selamat hari raya soly..nak balik kampung dah lepas berbuka..minggu depan azzah kembali bersiaran..:).

Lea IsNaw! said...

selamat hari raya Soly :)

sergeant keroro said...

2011 tu stylo habis, hehe XD

Elih Japahar said...

E-card raya 2011 comel sgt...comel mcm soly hehe :)

AyiLarimA said...

amboi... da macam model kad raya daa Mira tengok..
cantik sgt kad raya tu..
nak bole?
hihihi
:)

Dzarief Zuhdi said...

wah.. 2011 tuh mantap seyh..:D

faRHa@miSS Vio said...

selamat hari raye ... cantek kad rye soli...kite punye...hampeh...cukup syrat je...huhu

sleeping_maniac90 said...

selamat hari raya hehe

FyzaLovato said...

ketiga tiga nampak matang. hehehe :)

lretifnya. disebabkan sy xdapat kad raya betul soly ekad raya pon da ok sob sob. hehe :D

Selamat hari raya :)

Freaky said...

wah santek dan sweet kad raya ni

saya cello191 said...

cantik la...cantik sangat..^^

cik najihah said...

wah..kite x pandai e card ni..huhu
selamat hari raye

yatie Awang said...

selamat hari raya SS, buat kuih raya banyak2 ek

Nadzirah K. said...

cantik :)

Ezad Skytech said...

wahhh..cantik la e-kad ni..tapi 2011 punya mmg smart la SS..hee~

Saiazuan said...

cantik kad raya tu :)

Ini Kisah Tia said...

wahhh , cayalah .. selamat hari raya dari Tia dan blog Ini Kisah Tia :)

Bob Merley said...

eid mubarak!!!

Ummi_Rosalicious said...

comel2...kidnap 1 boleh...taruk kat blog...hehe :D

siti kektus said...

ceh. kemain bergaya ss. ;)

Luqeem™ said...

fuhyoo dah siap kad raya..hee..sy x siap lg..huhu

Jefri said...

amboi amboi..meriah sangat...kad raya 2011 tu baju dinner ek...:)